Bu işte bir yamuk var zonealarm varken 3 tane "danger" gerisi hep closed (hiç stealth yok) Windowsunkide dahil bütün firewall antivirüsleri filan kapattım yine test ettirdim hepsine stealth diyor :D :D :D komedi yahu :D :D :D
Açık Portalarınızı öğrenin
- 1
- 2
22 tanesi de stealth çıkanlar kullandıkları sistemlerindeki firewall antiwirus ve benzeri programları yazabilirler mi?
bende 3 tanesi open(ftp,ssh,dns) cıktı http closed cıktı otekıler stealth Allah'tan bu laptop benım diil arkadaslar ne yapmam gerektıgını soleyebılırmısınız... ewe gıdınce benım pc'yı bır taratıım buyuk ıhtımalle 22 de stealth cıkar ama insllh tabı saygılar...
arkadaslar tarattım 22 sıde stealth sıstemımde avast home edıtıon 4.7,adaware-se,spybot&search destroy,spy sweeper,Cwshredder bunları kullanıyorum saygılar...
ben de hepsi sealt avast kullanıyorum zuper..sağol kardeş güzel çalışma,bs
arkadaşlar modeminiz ethernetten bağlıysa zaten donanomsal olarak firewalla sahipsiz demektir. hiç bir güvenlik programı olmasada hepsi güvenli gözükücektir (bizzat denedim).
Ayrıca sisteme zonealarm gibi bir firewall yüklendiğinde windows firewall otomatik kapatılır. Microsoft da zaten kapatılmasını öneriyor.
isteyen arkadaşlar http://security.symantec.com/ adresinden veya benzerlerinden de (symantec yetiyor bence) sistemini taratabilirler. Burda ayrıca online anti virus testide var.
bendede hepsi stealth çıktı. link için teşekkürler dostum....
bu konunun çok gerekli olduğu düşüncesindeyim.ayrıca yeni üye olan arkadaşlarıda göz önünde bulundurarak,bilgilenmelerini ve öğrenmelerini istedim.bana göre bu konu sabitlenmeli!
ben de zone alarm pro firewall kaspersky ve spy sweeper kullanıyorum hepsi stealth çıktı fakat işin garip tarafı testin hiçbir güvenlik yazılımı olmadan yapılması...
Dostum ben bağlanamadım bütün yönergeleri tamamladım ama eror verdi iki tane mail ve ıp adredi istiyor değilmi en sonunda yapıyorum olmuyor...
Bende kis 7.0.0.125 var ve hepsi stealth
kolkiDostum ben bağlanamadım bütün yönergeleri tamamladım ama eror verdi iki tane mail ve ıp adredi istiyor değilmi en sonunda yapıyorum olmuyor...Yok hayır benden mail ve ip adresi istemedi direk port scan'a tıklayınca benimkini taradı.
hepsi stealth . fakat sondaki altilinin trojan olarak adlandirilmasini anlamadim.
Evet yapmıştı. Lil_Cat'in adına cevap verdim ama
evet bende de 3 adet sealth gerisi closed çıktı ad aware ve avast kullanıyorum ne dir (bu klozet)durum vahim mi
Peki bunları stealth konumuna getirmek için ne yapmamız gerek?
Ek yazılım vs ile güvenliği artırmanız gerek.
- 1
- 2