Selam Arkadaşlar. Konuyu İnşallah doğru bir yere açmışımdır (;
Benim .blogspot.com uzantılı bir bir Blogum Var Ve Ben Bundan Yararlanıp Para Kazanmak İstiyorum
Acaba Tehlikelimidir Güvenilirmi? Ve Bundan Vergi Alınyormu
Lütfen Yardım Edin :)
Selam Arkadaşlar. Konuyu İnşallah doğru bir yere açmışımdır (;
Benim .blogspot.com uzantılı bir bir Blogum Var Ve Ben Bundan Yararlanıp Para Kazanmak İstiyorum
Acaba Tehlikelimidir Güvenilirmi? Ve Bundan Vergi Alınyormu
Lütfen Yardım Edin :)
Blogspotla yaptığın siteden reklam geliri elde edeceğini sanmıyorum pek. Ve %20 dediğime göre tabii ki kazandığının %20 sini kesecekler %80 ini sana yollayacaklar. Mesela adsense de 100$ ödeme alt sınırı. 100 kazanınca 80 $ ödeme alırsın...
Google Adsense benim tanık olduğum kadarıyla çoğu sitede reklamları kaldırıyor. Özellikle Geçersiz Tıklama Etkinliği diye bir kuralları var. Zaten kendi reklamına kendin tıklayamıyorsun da, arkadaşlarının da 3 4 defa tıklamasına bile bu kuralı bahane edip reklamı kaldırabiliyor. Sadece kendim yaşamadım çoğu arkadaşım yaşadı böyle ve araştırmalarıma göre de çoğu kişi bu kuraldan ötürü reklamsız kalıyor , o güne kadar kazandığını da alamıyor.
Şansını dene derim, blogspot olması bir şeyi değiştirmez zaten Blogger ile Google eş çalışıyor yani uyumlular öyle söyleyeyim.