ACİL ACİL ACİL vista,internet,google chrome ACİL

umut_87
13-09-2009, 05:17   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

bilgisayarımda internet tarayıcısı olarak genellikle google chrome'u kuruyorum bu akşam üzeri bilgisayarıma zone alarm'ı kurdum kurup bilgisayarımı tekrar başlattıktan sonra internete bağlı olmama rağmen hiçbir siteye girmedi ve msn'e girmedi

daha sonra zone alarm'ı saatin oradan sağ tıklayarak kapattım ve hem msn'e hem de google chrome üzerinden internete girebildim

ancak bu olaydan sonra internete her girdiğimde sadece bilgisayarım açıldıktan sonraki ilk 15 dk internette gezinebiliyorum daha sonra hiçbir siteye ve msn'e girmiyor

zone alarm'ı da kaldırdım halen aynı şekilde devam ediyor

bu sorunu nasıl çözebilirim? lütfen yardım edin 15 dk.lık internetten gına geldi.....

OSMAN BAĞÇEVAN
13-09-2009, 09:28   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

başlat /tüm programlar /donaltılar / sistem araçları / sistem geri yükleme

Mustafa@PC
13-09-2009, 10:06   |  #3  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
13,125 mesaj

Eklentileri kalmıştır. Denetim masasından sileceksiniz.

umut_87
13-09-2009, 12:16   |  #4  
OP Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
başlat /tüm programlar /donaltılar / sistem araçları / sistem geri yü
çok teşekkürler zone alarm'ı kurduktan önceki zamana sistem geri yükleme yaptım ve şu an hiçbir şey kalmadı

Son Düzenleme: umut_87 ~ 13 Eylül 2009 12:17
OSMAN BAĞÇEVAN
13-09-2009, 12:22   |  #5  
Denetmen
6,606 mesaj

biz teşekkür ederiz..sorununuz Mustafa nın dediği gibi eklentilerini silerek de çözebilirdiniz..
neyse sorununuz düzelmiş...geçmiş olsun..

mkykal
16-09-2009, 17:57   |  #6  
Üye
95 mesaj
Alıntı: umut_87  
bilgisayarımda internet tarayıcısı olarak genellikle google chrome'u kuruyorum bu akşam üzeri bilgisayarıma zone alarm'ı kurdum kurup bilgisayarımı tekrar başlattıktan sonra internete bağlı olmama rağmen hiçbir siteye girmedi ve msn'e girmedi

daha sonra zone alarm'ı saatin oradan sağ tıklayarak kapattım ve hem msn'e hem de google chrome üzerinden internete girebildim

ancak bu olaydan sonra internete her girdiğimde sadece bilgisayarım açıldıktan sonraki ilk 15 dk internette gezinebiliyorum daha sonra hiçbir siteye ve msn'e girmiyor

zone alarm'ı da kaldırdım halen aynı şekilde devam ediyor

bu sorunu nasıl çözebilirim? lütfen yardım edin 15 dk.lık internetten gına geldi.....

Arkadaşım ben yıllardır ZoneAlarm kullanıyorum fakat asla böyle bir sorunla karşılaşmadım sen ZoneAlarm'ı suçluyorsun ama sorun onunla beraber yada ondan önce veya sonra yüklediğin başka bir sebepten kaynaklanıyor olabilir!!! Bence böyle bir suclama Zonealarmı bilmeyenler için kötü olur !!!

BEN HERKESE ZONEALARM EXTREME SECURİTY 2010'I ÖNERİYORUM</

farukdgn
16-09-2009, 18:08   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

google chrome çok takılıyo ya chip te uzun bi tane konu açmaya kalktım google chrome çöktü :D

askyaka
06-01-2010, 02:12   |  #8  
Taze Üye
6 mesaj

Arkadaşlar ben merak ediyorum herkez pc yada laptopunu hızlandırmak için uğraşır eminimki sizlerde öylesiniz ama ztn internetin warken neden extra programlara başwurursunuz
çift çekirdek 2,1 işlemci 2 Gb 800 mhz ram ati 4570 52 ekran kartımla win7 kullanırken internet explorer kullanıyorum fire fox falan bile kullanmam yada benzerlerini ki eski bilgisayarım war arkadaşıma werdim onda int. explorer bile yok bilgisayarıma girip ordan google yazarak google bağlandırıyorum ki daha hızlı kullansın die ondaki pc eski.
Kısacası sizlerinde bildiği üzere makinanızda ne kadar program warsa o kadar yawaş işler o yüzden bunlara gerek yok bence isterseniz zewk için yüklediğiniz programları silin we arkadaşıma tawsiye ettiğim gibi deneyim farkı hissedeceksiniz. Emin olun o programların kötü yanı yok we kötülemiyorumda ama cihazınız ne kadar hızlı olursa olsun bu şekilde her zamankinden daha hızlı olacaktır...

Sewdiğim dostlarımız bu dostluk çerçewesi içerisinde bilmeyerek yanlız bir telfus ettiysek affola niyetim kimseyi incitmek değildir sadece dostluğu pekiştirmek saygılarımla...

trkrap
19-01-2010, 00:14   |  #9  
Taze Üye
6 mesaj
Alıntı: farukdgn  
google chrome çok takılıyo ya chip te uzun bi tane konu açmaya kalktım google chrome çöktü :
Tam tersine bende google chrome çok hızlı, bi kere takıldı ondada 19tane sekme açmıştım.. bendede explorer takılıyo -.-

Batuhan Karsan 26
25-06-2010, 13:10   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Bende IE 29 Sekmeyi takılmadan çalıştırırken Chrome 12 sekmeyi takıla takıla zorla çalışıyor.

hasan aytekin
16-02-2011, 16:45   |  #11  
hasan aytekin avatarı
Yeni Üye
42 mesaj

ben 2 yıldır google chromeyi kullanıom su ana kadar hiçbir sorun yaşamadım