acil acil formatt çok büyük sıkıntı acil yarıdm

askyaka
03-01-2010, 15:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Slmlar elimde bir adet
HP Pavilion DV6 1104ax
Lap Top war üzeründe wista home basic üzerine kurulu win7 ultimate war fakat bi süre sonra ESC (Escape) tuşu çalışmaz oldu ne yaptıysam düzeltemedim we aynı zamanda oyun delisi olduğum için ESC wazgeçilmezim hadi dedim format atayım XP çewireyim maalesef BIOS giriş tuşu ESC formatta almıyo otomatik bootlu CD tek bir CD ile denemedim farklı farklı CDler aldım yok banamısın demiyo boot olmuyo ama ne olursa olsun ben formaticam bunu win7 çok güzel efekler we hızlı performansının yanı sıra mcrsftun para için yaptığı wista bütün dünyada yolda kaldı we milyonlarca dolar zarar etti bu yüzdenden win7 acilen ıkarıldı çünkü linux artış gösterecekti ama hala diyorum 2 sene önce geldi Bill buraya özel helikopterli yatı ile elini kolunu sallaya sallaya gezdi keşke wursaydım :D işin gırgırı tabi kide..

arkadaşlar benim profesyonel desteğe ihtiyacım war bu deli makinaya format atmak için o yüzden lütfen bana site içerisinden özel mesaj atarak msn gönderiniz ekleyip yardımı alabilirim yoksa burdan yardım edeceksiniz ama anlamadığım her biey için size tekrar soracağım we siz bana geri döneceksiniz ein olun ki bir sürü zaman kaybı yaşadım 45 gündür uğraşırım şu cihaz için. Elmde recovery CD leri yapmıştım we duruyor ama onlarda hiçbir işe yaramıyor zaten orjinal Wista recovery CD leri o win7 kurulumundan önce ama olmuyor lütfen bi yardım eli uzatın aynı zamanda satıcam cihazımı sorununu çözdükten sonra saygılarımla şimdiden tşkler arkadaşlar.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ:
HP Pavilion DV6 1104ax
Amd core 2 duo x64 2,1 MHZ
Ati 4570 Ekran
320 GB HDD
2 GB Kingston ram 800 MHZ + we boş slotu war
Mayıs 2009 da alındı we uluslar araı garantisi dewam etmekte + alırken extra ücret ile 3 yıllık garantili olarak aldım yurt dışından Yeni Zelanda.

nonpasaran
04-01-2010, 17:12   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

tamam da bunun format la ne alakası var tuşun bozulmuş işte gidecen servise baktıracanGöz kırpma

Umut_Pardus
04-01-2010, 17:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
184 mesaj

TUŞUN BOZUKTUR AYRICA TUŞU YERİNDEN SÖKEBİLİYORSAN DİKKATLİCE SÖK TOZ KİR KIRINTI VS. OLABİLİR HER ŞEY İÇİN SERVİSE GİTMEMEK LAZIM DEVİR KÖTÜ!

zxsel
05-01-2010, 00:42   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

oncelıkle senın  bootlu cd den cok  vıstadan xp yapcaksan oncelıkle su sorunla karsılasacaksınız xp cd ıcınde seın dıskı ları hdd tanıcak  drıverler yok tur ondan cd calısmaz   oncelıkle   sana professonel cozum lazım bunuda urdan anlatmak zor ıllede benım sorunumu cozun dıyor ısen kesın couzm saglayabılırım

cunku cok zamanımı alcaksınız sıze  ozel  xp  entegrelı  sata eentegrelı cd hazırlayabılrımı o tusun calısmasada bıostan botu  o pc de bılıyorum o tusa gerek yok oncelıkle  gereklı ırtıbat:

zxselx@hotmail.com

askyaka
05-01-2010, 23:42   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

xzselx dostum ilgili alakana tşk ederim bilgili kişilerin yardımcı olmaya çalışması ayrı bir iilik seni ekledim tşk ederim.
ilginiz için çok tşk ederim arkadaşlar ama sorun tuştan kaynaklı değil tuş uzun zaman çalıştı we bir anda  gitti bunun yanısıra tuşları falan temizledim yani tuşun bozulma olasılığı düşük en son win7 yükledim we hala çalışıyordu ama daha sonraları işlew görmez hale geldi.
Hepinize saygılarımla...

xbrotherx
06-06-2010, 16:12   |  #6  
Taze Üye
8 mesaj

baska klavye tak dende olcakmı bakalım