Merhaba arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum.Ben komşumuzdan internet çektim yaklaşık 1 ay oluyor,bir sorun var resimde gördüğünüz şunuda belirteyim komşumuz Wireless ile internete bağlanıyor kablosuz netle bende ondan kabloyla çektim interneti ikide bir bu hatayı veriyor sebebini komuşmuzda bilmiyor ama çeşitli bahaneler uyduruyor örn:günde modemi bir saat kapatırsak düzelir felan sizden acilen yardım bekliyorum acaba sorun modem demi?Yoksa nee???Şimdiden teşekkürler
[ ACİL ] bağlantı hatası
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 23 Kasım 2010 21:25
Yıllanmış Üye
334 mesaj
bencede kendisi indirmeler yapyıorsa mesela seninde bağlanıp hızını düşürmeni istemeyebilir
bence git tekme tokat dal
OP Üye
52 mesaj
belkide komşun senin interneti sabote diyordur ben komşun hakkındaki izlenime göre bu sonucu çıkardım.
Nasıl yani bnce o konuda bi şüphe yok nasıl olsa onunda işine gliyor 50 lira verecegıne 25 lira veriyor neden yapsınkı hemde pc bilgisi sıfır o ınsanın :) başka bır sorun vardır:s arkadasım ama yapamıyoruz
OP Üye
52 mesaj
OP Üye
52 mesaj
resimi incelerseniz sevinirim :( yardımmm
OP Üye
52 mesaj
OP Üye
52 mesaj
Yukarıdaki bir kısım arkadaşların izlenimi doğrudur yazınızı okudum. Benimde masa üstü birde labtobum var. Modemin kontrolu bende yani masa üstü olan bilgisayarda modemin fişini çekmeden açıp kapata biliyorum bunu bazen yapmam gerekiyor indirdiğim sitelerdeki programlarda birinciyi indirdiğimde ikinciyi indirebilmek için beklemek gerekiyor modemi açıp kapattığımda sorun çözülüyor. Modem arkadaşının kontrolünde sana sadece modemden bağlantı vermiş kendisi labtob kullanıyor ama modemi istediği an kapatıp açabilir.
Konunun hukuksal yönüyle alakalı iki aded link var eğer okusanız yapılan uygulamanın doğru olup olmadığı hakkında bilgileniçeğinizi ümit ediyorum.
https://www.chip.com.tr/forum/ttnet-adsl-abonelik-sozlesmesi_t185994.html
https://www.chip.com.tr/forum/int ... 790_wp1.html#983402
Arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için ama ne yapayım yani tek kişi 50 lira verip kendi adıma mı net alayım bunumu dıyorsun birde sorun ne yani neden bu uyarıyı veriyor ayrıca sürekli birşey deil örnegın 1 saatte bazen 5 kere bazen hiç gitmiyor ne yapabılırım :S