ok bakarım yanlız bu sisteme ramle ekran kartı hafif kalmamışmı
ACİL BU PC'Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL
ikinci el alan bilgisayarcılar var ancak pek fazla para vermezler etrafındaki bilgisayarcılara bi sorarsın
desperadovolkanyani bi para etmez yani çöpe atçaz öylemi işlemci para eder belki p4 2.ya bi tanıdığına filan satabilirsen daha iyi para eder, yoksa bilgisyarcı onu senden alıp üstüne kendi kar payını koyup öyle satacak tabi öyle oluca da senden düşük fiyata alacak doğal olarak, hepsini 200-250 ytl ye satabilirsen iyidir zaten fazlada etmez
asıl bulursan sen bana haber ver bende de satılık parçalar var
epey götürür de 4 seneye kadar neler çıkar kim bilir, ama iyi böyle medıum high arası istediğin oyunu rahat oynarsın ama psu yu unutma en az 400-450w olması şart.
hatta ekran kartın çalışmaz çalışsa bile asıl gücünü veremez, yani sistemden randıman alamazsın ondan sonra da benim kulaklarımı çınlatırsın dandik parçaları bana önerdi diye:)
55-60 derece gayet normal bir sıcaklık
desperadovolkanahmet79 msj cvp yazmadın üzüldüm kaç gündüdedimya sağlam bir psu alman şart
ahmet79dedimya sağlam bir psu alman şbu dediğin senin yazdığın sistem içindi ama benim kesin bir psu almam gerek sana şimdi msj yazdıktan sonra undercoveri açtım ikinci yarışta pc kitlendi kaldı reset altım baktım sıcaklık 58 gösteriyo
58 çok değil normal sayılır, başka bir psu takıp deneme imkanın varmı acaba bir takıp baksan.
BilgiAlanı Değer
Algılayıcı Özellikleri
Algılayıcı Türü Winbond W83697HF (ISA 290h)
Kasanın açıldığı tespit edildi Evet
Sıcaklıklar
Anakart 37 °C (99 °F)
CPU 53 °C (127 °F)
Seagate ST3120022A [ TRIAL VERSION ]
Soğutucu Fanlar
CPU 2296 RPM
Kasa 3629 RPM
Voltaj Değerleri
CPU Çekirdek 1.50 V
+3.3 V 3.34 V
+5 V 5.24 V