ACİL!!! Dizüstü HDD'sini nasıl yedeklerim?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
nlty2000
16-07-2005, 19:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

arkadaşlar acil bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Laptoptaki XP'nin üzerine tekrar XP kurmaya kalktım, olmadı. HPwirelessmgr.exe hata veriyor ve başlatamıyorum. format atmadan düzelmeyecek sanırım.

Harddiskteki dosyaları nasıl yedeklerim? disketle açtığımda C:'ye ulaşamıyorum. windows açılmıyor. XP açılış disketi diye bir kavram yok mu? en azından C:'ye ulaşayım. çok çaresizim. ne yapmalıyım?

Recep Baltaş
17-07-2005, 01:33   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Bir Linux CD si kullanablirsin...Linux un Cd den çalışan bir versiyonu olabilir..Knoppix mesela...Sonra bir USB Optik sürücü ile yaz cd ye dosyaları...

Kansav
18-07-2005, 00:25   |  #3  
Yıllanmış Üye
521 mesaj

NtfsDOS kullanabilirsin.98 disketi ile bilgisayarı açtıktan sonra NtfsDOS 'u çalıştırarak bilgilerine kolayca ulaşabilirsin...

Veya Windows XP açılış disketi ile sistemi açmanda mümkün.(6 adet disket gerektirir)

(ingilizce XP için)

(türkçe XP için)

zamkinos
18-07-2005, 02:02   |  #4  
Yeni Üye
39 mesaj

Windows XP'yi C:'yi silmeden, öncekinin üstüne kurup, sonra partition magic ile sabit diski bir kaç parçaya ayırıp, yedeklerini oraya attıktan sonra, bu sefer XP'yi C:'yi silerek temiz bi şekilde de kurabilirsin...

drlucifer
21-07-2005, 10:05   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

İstersen notebbook diskleri için ide diske çeviriciler var. Onlardan satın alıp normal bi,r bilgisayara takıp aktarabilirsin.