Bana bir kablosuz modem tavsiye edebilir misiniz?
Arada duvar var.Ona göre sorun yaşatmayacak, Mavi Bilgisayar ya da Vatan Computer de olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz?
Acil Kablosuz Modem Tavsiyesi
airties r 210 u öneriririm en kalın duvarda bile daha etkili iletişim sağlıyor
arkadaşm bn d 1-2 aya kdr bi kablosuz modem aldım
ilk başta kalitesine güvenip us robotics aldım vatan bilgisayardan ancak satış elemanı bize us roboticsin türkiyye piyasasından çeklidiğini we hizmetlerini sonlardırdığını söylememişti
modem bozldu servis hizmetini de bitirmişler onun için vatana tekrar götürüp air-ties rt-205 aldım
sana 2 modem önerebilrm air-ties rt-205 we zyxelin 4 portlu kablosuz bi modemi war modelini bilmioyrum yaklaşık 100 ytl makul bi fiyat...
bendede Zyxel modem vardı
3 ay kullandım modemle arada duvar vardı problem yaşamadım
güvenlikte falan da bi problem olmadı
web sitesini bir ziyaret et
Airties RT 216 kullanıyorum, gayet memnunum, duvar sıkıntım yok.
arkadaşlar airties ın yeni modeli var 5450 300 mbps hızında 4 kat daha fazla çekim alanı tavsiye ederim bu arada linksys bir modeli var oda 300 mbps hızında
peki bu airties 5450 modelin fiyatı ne kadar acaba veya kullanan var mı?
fiyat hakkında bilgim yok arkadaşlar bimeks vatan gibi firmaların sitelerinden araştırdım ama temin edemedim airties in ana bayilerinden temin edilebildiğini görmüştüm sayfa üzerinden
Airties 5450'in şuanki fiyatını http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=35445 bu linkten bakabilirsin. Ayrıca cihaz çok yakında teknosa,bimeks gibi zincir mağzalarda olucak.
Ben Airties RT-211 kullanıyorum. Daha önce bir çok modemi farklı zamanlarda kullandım ama kalite ve satış sonrası hizmet dersen Airtiesi öneririm. Yerli modemdir. Problem olduğunda değişime kadar varan servis hizmetini alırsın. Wireless modemler içinde en iyi iletişim sağlayan modem diyebilirim. Hangi modem olursa olsun çekmediği yerde basit bir anten ilavesiyle çok uzaklara ulaşması da mümkürdür. Ama Airtiesle sorunun olmayacak diyebilirim.