arkadaşlar benm pc normalde windows vista home basic di ben xp yaptım.vista cd im kayıp oldu ve şimdi tekrar vista yapmayı istiyorum elimde ürün anahtarı var ama cd yok acaba başka bi vista home basic indirsem internetten bu ürün anahtarı ona uyumlu olur mu? ve orjinal olmuş olur mu şimdiden teşekkürler cvlarınız için...
[ ACİL ] kurulum CD yok ama anahtar var
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Aralık 2010 12:01
OP Taze Üye
10 mesaj
eyw çok saolun verdiğiniz bilgiler için....
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
sen vistaya kac defa fomat atin telefonda ekinlestirmen gereke bilir xp gibi deyil
limiti var limiti astinmi telefondan ekinlestireceksin.
OP Taze Üye
10 mesaj
yok vistaya hiç format atmadım aldıktan 3 ay sonra xp yaptım 2 senedir falan xp kullanıyodum şimdi geri vistaya geçmeyi düşünüyorum iyi deil ama bi deniycem..
hiç denemedim ama bir arkadaşın kasasında serial yazıyordu ve başka bir kasa daha vista home basic ti ama iki ürün anahtarını karşılaştırdığımda farklı çıktı bence hiç deneme
AMA BİRDE İYİ YÖNÜNDEN BAK
GÜVENDİĞİN BİR SİTEDEN İNDİR :I
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
yok vistaya hiç format atmadım aldıktan 3 ay sonra xp yaptım 2 senedir falan xp kullanıyodum şimdi geri vistaya geçmeyi düşünüyorum iyi deil ama bi deniycem..şimdi sadece XP mi yüklü yoksa hem XP hemde Vista ikisimi
yok sadece XP iyse zaten sen formatlamış oluyorsun
artı vista 2ci servis paketinden sonra dahada düzeldiğ hakında forumda yazılar var.