ACİL Mikrofon Önerisi

FuXurY
28-03-2011, 16:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhaba arkadaşlar 2 gün sonra bir slayt hazırlamam gerekli sesli olarak.

Skypal SK370 vardı bir tane elimde. Sesim gerçekten çok kötü çıkıyordu ya sanki boru yutmuşum gibi nasıl desem metalik bir ses geliyordu Ağzı kulaklarına varıyor(Yani normal sesimden  çok değişik çıkıyordu) Neyse uzaktan sesimi duymadım ondandır diye bir sunum yaptım götürdüm okula ne olacak kısacası (Rezil oldum Ölü) Arkadaşların hepsi sesimle dalga geçtiler tabi bi güzel.

Sonra mikrofonu yeni aldığım için aldığım yere götürdüm sadece skypal vardı marka olarak. Başka bir model aldım bu sefer. Yine aynı sonuç (Hepsinin özellikleri aynı arkadaşlar sadece dış görünüşü değişiyor Ağzı kulaklarına varıyor Araştırın fark edersiniz bu markada) Şimdik uzun lafın kısası bana bir  Mikrofon önermenizi istiyorum. Sesim güzel çıkacak yani ses kalitesi iyi olsun. Fiyat aralığı ise 0-30 TL (Öğrenci adamız idare edin Aşık oldu) Önemli midir bilmiyorum ama Gaziantep'te oturuyorum.

Dipnot:Bu yazıyı Skypal'ı kötülemek için yazmadım ve araştırmada yaptım forumda ama tehoo uçmuşunuz valla 200-300 TL Alkış

Hadi en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum...

Kapalı Hesap (203561)
28-03-2011, 16:53   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=48449 al sana direk mikrofon :D

http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=45301

buda güzel mikrofonlu titreşimli kulaklık :)

FuXurY
28-03-2011, 16:55   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Yalnız ben de Vatan'a uğramıştım o skypal mikrofon sadece Karaoke vb. aletlere takılıyor. Ben bilgisayar için arıyorum. Ama bir kulaklığı araşıtırim. yardımın için teşekkürler ;)

Kapalı Hesap (203561)
28-03-2011, 18:31   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

onu zaten esprisine demiştim  :) olmayacağı belli zaten