beyler bir netbook almak istiyorum yanlız donanım bilgim (pek) olmadığı için seçmekte zorlanıyorum burada anlayanınız varsa bana netbook tavsiye edebilirmi?
birde aliexpressdiye bir siteden ücretsiz kargo ile çinden ürün getirtebiliyorsunuz. oradaki netbooklar çok ucuz ne dersiniz ordan aliyimmi? tavsiye verir misiniz?
acil netbook tavsiyesi lütfen
butce nedır ??? ben netbook aldım satdım tablet aldım satıcam netbook dansa tablet onerırım sana donanım konusunda fazla secenek yok ama butce dersen bıseler onerırız bahsetdıgın sıtedende haberım yok nekadar saglamdır bılemem
bütçem 400tl. benim asıl sorum aliexpress deki ürünleri alsam kullanabilirmiyim yani bunlar çince olacak türkçe yapabilecekmiyim onlara vereceğim paraya değermi. sonuçta çok ucuzlar. tabletleri pek bilmiyorum. tabletlere mouse takılabiliyormu? tabletlerin dokunmatiği kötü olursa hiç güzel olmuyorlar. pahalıyada değmez diye düşünüyorum. ben sadece internete girebileceğim word pdf filan açabileceğim yanımda kolayca taşıyabileceğim ucuz hafif küçük bişey istiyorum ama çok kararsızım yardımcı olurmusunuz?
400 tl :) valla anca bunu öneririm aliexpress filan ilk defa duuyorum çünkü :) :
http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=56194
o site aslında şu işe yarıyor oradan toptan ucuza elektronik getirip gittigidiyorda satıyorsunuz ve böylece çok yüsek kar elde edebiliyorsunuz ama bu tarz tek alımlık işler içinde kullanılabiliyor. ben netbookdan pek anlamadığım için yardımcı olabilirseniz sevinirim