Ford Racing 2'yi açılınca kullanıcı adını seçiyorum daha sonra oyun donuyor wma 347 diye hata veriyor .
ACİL!Oyun Hatası
Arkadaşlar sadece codec sorunu değil bu. ayrıca win 8 xp ve vistanın tüm yazılım alt yapısına sahip, sadece bu eski alt yapı aygıtlarını aktif hale getirmelisin... bunun yolu da tüm aygıt sürücülerini güncellemekten geçiyor. win 8 ise tamamen güncelle... ayrıca bazı eski oyunların ekran ve ses uzantıları farklı olabiliyor. Microsoft artık bu eski ses uzantılarını desteklemediğini açıklamıştı. belki oyun sesleri eski destektendir.... Genelde sorun Win 8 64 bit lerde oluyor...
Arkadaşlar sadece codec sorunu değil bu. ayrıca win 8 xp ve vistanın tüm yazılım alt yapısına sahip, sadece bu eski alt yapı aygıtlarını aktif hale getirmelisin... bunun yolu da tüm aygıt sürücülerini güncellemekten geçiyor. win 8 ise tamamen güncelle... ayrıca bazı eski oyunların ekran ve ses uzantıları farklı olabiliyor. Microsoft artık bu eski ses uzantılarını desteklemediğini açıklamıştı. belki oyun sesleri eski destektendir.... Genelde sorun Win 8 64 bit lerde oluyor...Senin dediğin benim dediğime geliyor işde sadece daha çok açmışsın ve uzatmışsın yazıyı.Desteklemediği windows codecleri yüklü değil donanım codecinden bahsediyorum.Ses sürücüsünü yükledi ise uyumlulukda dendi ve kliteda da olmadı ise çözümü yok.
Benim tavsiyem , bu oyunu eğer elinizde varsa window 7 de kurun oynayın derim.Bence windows 8'in oyun kalitesi iyi değil..Bende de bazı oyunlar windows 7 de açılırken windows 8 de açılmiyor..Hiç uğraşmayın win7 geçin derim ben...
ses codeclerinde hata var not: dosyalardan birisi silinmiş