Olmaz . Termal macunun amacı işlemciyle fanı arasında tam bir bağ kurmak boşluk bırakmamaktır. Tabii işlemciyi fanıyla götürüp yaptırıp birbirinden ayırmadan eve gelip sonrada oynatmadan takarım diyorsan sen bilirsin. :D Anakartını sökeceğine kasanı götür kurtul.
Acil! PC sürekli kendi kendine kapanıyor!
- 1
- 2
Biosdan otomatik açma / kapama vardır. ben açmayı yapmıştım gece yatarken açılıyordu cinlermi acıyo diyorduk :D oto kapanmaya bakınız.
Diş macunu işe yarıyor mu usta? İlk defa duydum :) GerçekEvet yarıyor :) ilk ortaya çıkaran bendim zaten.
ama uzun süreli kullanım için değil sıvı içerdiği için işlemciye zarar verebiliyor ısıdan kaynaklı buhar oluşacağından metal olduğundan işlemci içine işleyebiliyor :) Geçici çözüm sadece.
Geçici çözüm için güzel. Ben zaten artık stok fanlarını hiç kullanmak bile istemiyorum. Hele üstüne üstüne bir de çok da kaliteli macun sürülmesi taraftarıyım. Bazıları direk 'Light Thermal Paste' yok bilmem 'Endurance Thermal Paste' saçma markalar kullanıyor, hiç de dayanıklı değil. Belki senin diş macunu sistemin bile daha dayanıklıdır. Deneyip görmek lazım.
Bir sitede bu termal macunun geyiği yapılıyordu yine sucuk koyun bari ısınınca pişer yersiniz falan diye adamın biri yoğurt sürün iyi gelir diye dalga geçmişti. Bir kaç mesaj aşağıda şöyle bir espriyle karşılaştım.
Yoğurt güneşte yanan işlemciye sürülür.(Komik olmasada gülücükcüklü bir kaç mesaj atında fıkrasına gülünmeyen adama dönmeyelim :D )
Vazelin bile deneyen var [8-"]Diş macununu vazelinle birleştirmiş ordaki :D kıvamı iyi olsun diye :)
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=14764
Bi tanede ben buldum :D oda colgate kullanıyormuş :D ayrıca yukardaki kişi gibi markasını sormuş :D Ararken bazı beceriksizlerin videolarınıda gördüm bazısı beceriyor bazısı beceremiyor deneyecek olursa olmadı diye bizi suçlamasın yapanlar yapıyor :) gördüğünüz gibi :)
Hicbir sorunun yok. Ekran kartı cok fazla güc tketiyor ve PSU gereğinden fazla güc vermeye calısırken(veremiyor) gücü kesiyor ve kapanıyor. Sorunu ekran kartını cıkartarak kısa süreliğine çözebilirsiniz. Ekran kartını takınca PSU değistirmeniz gerekmektedir. 500W PSU alınız. Sorun yok olacaktır.
Bilgisayarın kapanma nedenleri ve sorunun çözümü için bu bağlantıdan detaylı bilgiye ve çözüme ulaşabilirsiniz https://goo.gl/qSPeQr
- 1
- 2