şimdi düşünüyorumda nasıl bi şekil yapsam :D yan kapakta kullandığım fan 20 cm lik xigmatek
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
ama yönü değişmiyor içteki havayı dışa vuruyor üst taraftada fan var oda aynı görevi görüyor onun ebatıda 23 cm acaba arka tarafadamı fan alsam yoksa üst paneldeki fanın yönünümü değiştirsem ?
acil psu lazım önerileriniz nedir ?
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
bence yan kapak içerdeki havayı dışarı atmamalı ısınan hava yükselir o yüzden üst yani kasa tavanındaki fan dışarı atmalı havayı bide egzoz fan var zaten kasanın önünden ve yan kapakdan ise kasaya taze hava girmeli
önündeki fan iç tarafa taze hava veriyor ama gösterdiğim fan işte sıkıntı yapıyor 3 cm lik somunlu vida alsam kaukçuk vidaları kesip öle monte etsem diorum ama çıkıntılık varsa fanda hangi malzemeyle derinliğini nasıl arttırabilirm ki ?
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
önündeki fan iç tarafa taze hava veriyor ama gösterdiğim fan işte sıkıntı yapıyor 3 cm lik somunlu vida alsam kaukçuk vidaları kesip öle monte etsem diorum ama çıkıntılık varsa fanda hangi malzemeyle derinliğini nasıl arttırabilirm ki ?1- ne yapmak istediğini anlamadım
2- amaç nedir yan kapakdanb dediğim gibi kasaya hava girmesini mi istiyorsun
1- ne yapmak istediğini anlamadımyan kapaktaki fanın yönünü değiştirmek istiyorum yani kasanın içine vericek havayı ama resimde gördüğün gibi tek vidalama yeri var aldığım işlemci fanının işini kolaylaştırcak maksadım o yani :)
2- amaç nedir yan kapakdanb dediğim gibi kasaya hava girmesini mi
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
yan kapaktaki fanın yönünü değiştirmek istiyorum yani kasanın içine vericek havayı ama resimde gördüğün gibi tek vidalama yeri var aldığım işlemci fanının işini kolaylaştırcak maksadım o yani :)o zaman sende başka fan alıcaksın mesela cooler master ın kırmızı ve mavi renk deki 20 cm lik fanlarından birini al kullan
- 1
- 2