MSn yi yükledim tamamen fakat açılmıyor..! ne yapmam gerek ?
ACİL YARDIM ...msn yükledim ama açılmıyor..
internet bağlantın varmı ?kurulumu doğru yaptınmı ?birde normal msn i yükleyince açılmıyor..Windows live yapıyor..onu doğru yaptıysan açılması lazım..duruma göre haber ver nedir ne değildir..
msn2009 gereken alan:82,1MB, KULLANABİLİR ALAN: 7,87GB sabıt dıskte yer açmaya çalıştım yapamadım
msn hata iletisi birken iki oldu.0X80004004 Diğeri 0x80070652
benim ne yapmam lazım????
komple kaldır yeniden kur oanda bir tutarsızlık yapmıştır..
geçenlerde benimde aynı sorunum olmuştu yeni bir msn indirdim onu kurdum..Çalışınca zaten direkt windows live yüklemesine geçiyor onu yükleyip güncelleştirmeleri tamamladığında normal bir şekşilde çalışıyor..bu arada ben xp pro sp1 kullanıyorum belki işletim sisteminden,sp lerden kaynaklanan bir problemin vardır yada korsan xp kullanıyorsan ve legal yapmadıysan ondan kaynaklanabilir..şimdilik aklıma gelen bunlar ne kullandığını yazarsan belki başka çözümler üretilebilir..
xp korsan degıl offıce lisanssız sp3 kullanıyorum. disktekı alanım yeterlimi??? gereken alan:82,1MB, KULLANABİLİR ALAN: 7,87GB
başka ne sorun olabılırki???
karsılatıgın 1. hata 0X80004004 bu messenger yeni sürümünü yuklerken eski versiyonu tarar ve kaldırmaya çalısır buyuk ihtimal senın makinde eski msn den bir kaç kırıntı kalmıs tamamen dosyalkarını silip tekrar kurmayı dene sorun ortadan kalkabilir 2. soruna gelince bilgisaarının guncellenmeye ihtiyacı var Definition Update for Windows Defender - KB915597 guncllemesini yaptıgında bu sorunu çözmüş olacaksın kolay gelsin
saat tarih ayarlarını doğru ve düzgün bir şekilde kur.
msn yi sadece live.com adresinden karşıdan yükle seçeneğiyle indir.
3d simil ayarlarını züdenle.
msn kurulumu esnesında gerekenlerinin tümünü kur.
bilgisayarın işletim sisitemi güncellemeleri için gücellemeyi devreye koy.
güvenlik duvarında msneye izin ver.
görev yöneticisinden msnye 1 seferliğine öncelik verdir.
güvenli modda çalıştırarak (ağ festekli mod) msneyi yönetici olarak açlıştır.
düşük sürüm msne yükle ve güncelemesine izin ver.
programlar files klasörünün güvenlik duvarını düşür yada yönetici modülünü kendi üzerine al ( xpsp3 ve üzeri sürümler için)
windows downloads izni yetkilendirmesini yükselt.
msn bukadar bakımdan sonra açılmıyorsa en düşük msn kullan
benim karşılaştığım sorunlarda bulduğum çözümler bunlar.
karsılatıgın 1. hata 0X80004004 bu messenger yeni sürümünü yuklerken eski versiyonu tarar ve kaldırmaya çalısır buyuk ihtimal senın makinde eski msn den bir kaç kırıntı kalmıs tamamen dosyalkarını silip tekrar kurmayı dene sorun ortadan kalkabilir 2. soruna gelince bilgisaarının guncellenmeye ihtiyacı var Definition Update for Windows Defender - KB915597 guncllemesini yaptıgında bu sorunu çözmüş olacaksın kolay gelsin
denıyecem teşekkurler....
MSN 8.1 YUKLEDIM IKI SANIYE ACIK KALIYOR VE ANINDA KAPANIYOR UYUMLULUK MODUNU 200 YAPTIM KIRINTILARI SILEN PROGRAM REVO UNISTALLER LE SILDIM MSN 8.İ
WINDOWS KULLANICI KAYITLARINI SILDIM
HARDDISKTEKI IZLERI SILDIM
msn programı pc de yok şimdi ne yapmalıyım??
tumunu devre dışı bırakıyorum...yenıden yuklemeyı denıyorum msn 9
öncelikle tavsiyem legalxp programı ile windowsunu oejinalleştir sonra güncelleştirmeleri açarak windows update yap. daha sonra sistem tarih ve saat ayarlarını kontrol et. bu şekilde yükle olmazsa yeniden başka çözümler üretebiliriz kolay gelsin...