yardım edin lütfennn.!! c# da for döngüsüyle hocamız adımızı 5 milyon kere yazdırmamızı soracakmış sınavda. nasıl yazılır kodları nedırr örneği yazarmısınız lütfenn..1milyon defa yazmayı öğretti ama 5milyon kere farklıymış...????kodları döngüyü yazın lütfenn
acil yardım FOR DÖNGüsüüü ? .!
Yapı şöyle olabilir;
for(i=0;i<5.000.000;i++)
Sadece koşul kısmı değişecek hocan farklı derken bunu demek istedi heralde.
1milyon defa yazarken int ile yazılıyormuş 5milyon olduğunda değişkeni değiştiriyormusuz long ile yazılıyor sanırım ama o nasıl oluyor hiç bişe anlamadım
denemedim ama baktığım kadarıyla int değişkeni 10 basamaklı sayıya kadar değer alabiliyor.. Onunla yapabilirsin ama illa başka değişkenle yapmak istersen(ulong,decimal,double gibi) eğer http://tr.wikibooks.org/wiki/C_S ... .9Fken_t.C3.BCrleri
şunları oku ayrıntıya inmişler iyicene yanlarında kullanımlarıda var.. Yapamazsan yine yardımcı oluruz...
bnm bu konularda bilgim yok gerçekten ne değişkeni bilirim ne for döngüsünü çnkü alanım değil.....bölüm başkanı işte ders olarak koymuşş neyse siz döngüyü yazarsanız sevinirim gerçekten ................
teşekrlerde bu 1 milyon olanı sanırım :) hoca for döngüsüyle 5milyon kere yi soruyor D:D