Arkadaşlar yazıcımla başım belada ya su yazıcı yapmam da yardımcı olun yada ben bu yazıcıyı parçalıyım....
Bizim iki tane pc'miz var bir tane yazıcımız var bu yazıcıya iki pc ile baglanmamız lazım. yazıcıyı bir pc ye kurduk onda güzel calışıyor diger pc ye lan dan uzantı yaptım ama bazen calışıyor bazen calışmıyor insanı cıldırtıyor... Ag bağlantısıda aynı şekilde bir baglanıyor diger pc ye bi baglanmıyor. Anlamadım neden bi görüp birde görmüyor ya bi yardım edin... Lütfen bekliyorum. İlginiz için şimdiden Teşekkür ederim...
Acil yardım hp yazıcı
Kabloyu kontrol ettin mi?Temassızlık olabilir.Yada pc veya yazıcının ethernet kartından sorun olabilir.
cevap verdiğin için teşekkür ederim fakat ağ bağlantısını bi sorunu var dediğin yöntemleri zaten denemiştim am yinede çözemedim
benim görüşüm sürücünle ilgili hp hangi model yazmamışsınız ama bence bir sürücüleri update yap. Sonra aynı sürücüyü diğer bilgisayarada yükle (ağdan yüklüyorum ne alaka deme dediğimi yap bi) sorunlu bilgisayara da aynı yazıcı driverini yükledikten sonra (ama kablosunu takda yükle) yazıcı çıktısı al sorun olmuyorsa ağdan tekrar bağla ve yazıcı ağ bağlantını yap. düzelecektir.
DELLİKAN cevap verdiğin için teşekkür ederim konuyu yazıcı olarak yazmıştım fakat sorunun yazıcıda değil ağ bağlantısında olduğunu keşfettim ağ bağlantısını iyi bilen biri yardım etsin lütfen
diğer pc de xp ve ethernet üzerinden
hayır ilk açıldığında her şey normal ağ paylaşımı gayet güzel ama on onbeş dakika sonra diğer bilgisayara giremiyorum ağ kilitleniyo sanki nasıl birşey anlamadım bu arada yardımların için tekrar teşekkürler