arkadaşlar sizlerden acil yardım bekliyorum arkadaşım 3 aydır internet parasını ödeyemedi ve daha sonra 3 aylık miktarı toptan ödedi ama internete bağlanamıyor bunun sebebi ne olabilir faturasını ödemesine ragmen neden bağlanamıyor sizce????? acil yardıımcı oldun lütfen
acil yardım !!!!!!!! internet
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
modemdeki ışıklara bi bak mesela adsl,web vs vs gibi ışıklar sabit yanyormu. Modem konfigrasyonu yapıldımı; tel. hattı kuralına uygun şekilde bağlımı;PC ye farklı bi IP girilmiş olabilirmi vs vs
Sorununu daha açık yazabilirmisin yada "444 0 375" ttnet servisiden yardım alabilirsin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
Toplu ödemelerde bazen makbuzlar gecikebiliyor.. Musteri Hizmetlerini ara onlarda muhtemelen ödedigine dair makbuzları faxlamanı isteyecek..
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
hmm çok saolun ben yarın arkadaşıma söyler size yazarım inşallah. yardımınız için tşk edrim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
byrosehmm çok saolun ben yarın arkadaşıma söyler size yazarım inşallah. yardımınız için tşk4440375'i arasın. Eğer onlar tarafından kapalıysa hemen açıyorlar.Ekleme: ADSL destek hattı numarasının verildiğini sonradan gördüm.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 27 Nisan 2009 20:24