benim ecs p4wmm2 v 3.2 anakartım var ddr veya sdram ile çalışabiliyor(yuvalar var). sdram ile butun sistem normal calısıyor.ddr ram takınca mp3 dinlerken,herhangi bir program çalıştırırken veya kurarken hata veriyor yada takılıp kalıyor.bıosuna baktım ram hızını 100 veya 133 mhz goruyo.kendi sitesinden biosunu guncelledim ama bir sey olmadı.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Acil yardım istiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bios Update malesef ram optimasyonu yapamaz, çünkü bu yazılımla olacak birşey değil, teknik bir olaydır. Yapabileceğin en akıllıca şey 133mhz aşmayacak DDR ram kullanmak. Taleplerini tam anlamıyla karşılayamayacak ama enazından makinen problemsiz çalışacak. Takılma problemlerini de sanal bellek ayarlarını arttırarak çözebilirsin.
133 luk ddr ram mi var.bu board yeni.daha satısı var nasıl ddr ram i desteklemez sacma değilmi?ya uslubumdan oturu kusur dilerim ama canım sıkıldı.
ya hoca böyle başlıklı konu açılırmı Allah aşkına.Aslında cevap verilmemesi lazım!!!
bazı boardlar ram seçer benim eski matsonic board çoğu ramda seninki gibi sorunlar veriyordu.ama micron twinmos veya kingstonla babalar gibi çalışıyordu.bunun sebebi ramlerin tıme gecikme veince ayarları olabilir.değişik ramler dene.
Lütfen konu başlığında konunun içeriği ile ilgili bilgi verin cevap vericeği varsa da vermiyor insanlar. Örneğin ben.