Acil Yardım Lütfen..Karşıdan Yüklenenler dosyası

Selcuq01
09-09-2010, 01:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Merhabalar.. Windows 7 Kullanıyorum 3 gündür belgelerim klasöründe yer alan KARŞIDAN YÜKLEMELER dosyası belgelerim klasöründe olmadığı gibi sık kullananlarda ekli duruyor ancak açılmıyor içinde çok önemli bir slayt sunumum var onu ordan almam gerekiyor. Karşıdan Yüklemeler klasörüne tıkladığımda ki klasör simgesi gitmiş metin belgesi görünümünde bulunuyor. Tıkladığımda Explorer.EXE  ve altında ise Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir proğrama sahip değil. Lütfen bir proğram yükleyin veya zaten yüklü bir program varsa, Varsayılan Programlar denetim masasından bu programla ilişkilendirin. Sistem geri yükleme yaptım olmuyor hata veriyor. Sağ tıklayıp önceki sürümü geri yükle dediğimde kullanılabilecek daha önceki sürüm yok şeklinde yazı çıkıyor. Yine sağ tıklayıp dosya konumu aç diyorum bu defada Windows hedefi bulamıyor. Şeklinde uyarı çıkıyor..Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

Selcuq01
09-09-2010, 02:06   |  #2  
OP Taze Üye
9 mesaj

Klasör özellikleri dediğimde kısayol (.lnk) diyor  :(

musider
29-07-2011, 10:37   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

aynı sorun bende de var Windows 7 kulanıyorum, ancak bende karşıdan yüklenenler klasöründe baya indirilmil filim ve dizi vardı, neden olduğunu anlayamadan klasör birden metin belgesi halini aldı ce explorer dosyayı bulamıyor ne yazıkki hardiskin kulanılan alan ve boş alan durumuna bakınca klasörün uçtuğunu anladım, rcsetup140_slim programını kulanarak filimlerin yaklasık 130 tanesini geri getirebildim.

Yalnız nedense karşıdan yüklemeler klasörü ortadan kalktı gitti

gocmens
29-07-2011, 13:03   |  #4  
Taze Üye
18 mesaj

Karşıdan Yüklemeler Belgelerim klasöründe değil, Kullanıcı klasöründedir. Karşıdan Yüklemelere C:\Users\Kullanıcı Adınız\Downloads yolunu kullanarak erişebilirsiniz. Böyle bir sorun hiç başıma gelmedi. O yüzden fazla yardımcı olamayacağım.

coozz4242
09-10-2011, 19:22   |  #5  
Yıllanmış Üye
105 mesaj

Sorunun apaynısı bendede vardı baya bi sinir oldum sonra i explorerin güncellemesini yaptım yine olmadı en sonunda bi tane indirme deneyim indirince klasörün içine kaydedemeyince nereye kaydetcek diye indirince klasöörün yenisini olusturdu ve eskisi gibi oldu sorun yok böyle bi sorunlar karsılastıysanız eger sadece yeni bi dosya indirin internetten klasörün yenisi olusacakdır

fenerli0629
19-05-2015, 09:32   |  #6  
Taze Üye
4 mesaj

yaptım ben karsıdan yüklemeleri sağ tıkla kaldır de

sonra benim pc imin adı murat olduğu için oraya gir ordaki akrsıdan yüklemeleri sık kulalnılanlara at bu kadar snra açıver