Acil yardım lütfennn
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
669 mesaj
sistemine en uyulu ram en iyi ramdir:)))))
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
stickersistemine en uyulu ram en iyi ramdir:)))))iyide arkadaşım hangisini tavsiye ediyorsun ?anakartım : gigabyte ds5 790 fx am2+
amd 6000+ işlemci
Yıllanmış Üye
149 mesaj
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33783 galiba=) 5-5-5-18
Not: Çok ucuz lan!
Son Düzenleme: andzone ~ 17 Ekim 2008 18:14
Yıllanmış Üye
602 mesaj
Aslına bakarsan iki ramda hemen hemen aynı standart ayarlarda kullanacaksan 2X1GB oluşundan dolayı 1066MHZ DDR2 KIT Reaper - HPC tavsiye ederim dual channel kullanırsın.
Yalnız O.C yapmayı planlıyorsan ya da ileriki zamanlarda 2GB daha almayı düşünüyorsan
1066MHZ DDR2 Platinum Edition TEK MODÜL daha iyi seçim olur.
ve dikkat ettiysen tek modül Platinum'un standart voltajı daha düşük O.Cye daha elverişli.
Yalnız O.C yapmayı planlıyorsan ya da ileriki zamanlarda 2GB daha almayı düşünüyorsan
ve dikkat ettiysen tek modül Platinum'un standart voltajı daha düşük O.Cye daha elverişli.
Sonuç olarak kullanım amacına uygun olanı seç ben sırf dual channel yapmak için
1066MHZ DDR2 KIT Reaper - HPC alırdım...
Son Düzenleme: yelkowan ~ 17 Ekim 2008 22:06
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
teşekkür ederim yarın tek modul olanı alacağım çünkü anakartım 16 gb kadar destekliyor ileride bi 2 gb daha alırım çok sağolyelkowanAslına bakarsan iki ramda hemen hemen aynı standart ayarlarda kullanacaksan 2X1GB oluşundan dolayı 1066MHZ DDR2 KIT Reaper - HPC tavsiye ederim dual channel kullanırsın.
ve dikkat ettiysen tek modül Platinum'un standart voltajı daha düşük O.Cye daha elverişli.Sonuç olarak kullanım amacına uygun olanı seç ben sırf dual channel yapmak için
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
f2005_gaAslına bakarsan iki ramda hemen hemen aynı standart ayarlarda kullanacaksan 2X1GB oluşundan dolayı 1066MHZ DDR2 KIT Reaper - HPC tavsiye ederim dual channel kullanırsın.teşekkür ederim yarın tek modul olanı alacağım çünkü anakartım 16 gb kadar destekliyor ileride bi 2 gb daha alırım çok sağ
ve dikkat ettiysen tek modül Platinum'un standart voltajı daha düşük O.Cye daha elverişli.Sonuç olarak kullanım amacına uygun olanı seç ben sırf dual channel yapmak için