ÖNECELİKLE MERHABA Benim bilgisayarım Windows 8.1 di ve 1 harddiski vardı bende bu bilgisayarı dual OS yapmak istedim ve Windows 10 pro 64bit ISO dosyası indirip rufus üzerinden 32gblik flaş diskkime kurdum kurulum işlemi tamamlanınca bir uyarı verdi güvenli bootu deve dışı bırakmayı unutmayın gibi bişeydi bende anlamadı ğım için tamam deyip geçtim ve pcyi flaş disk üzerinden yeniden başlattım daha sonra bir mavi ekran hatası verdi "your pc ran into a problem and needs to restart " sonra bilgisayarı yeniden başlatı ama monitöre hiçbir görüntü gelmeden tekrar kapandı ve artık ekran gelmeden sürekli yeniden başlıyor fişi ve flaş diski felan çekmeyi denedim ama etki etmedi daha sonra derine indim ve pcnin tüm parçalarını işlemci hariç söküp temizleyip yerine geri taktım yine olmadı hardiski söküp çalıştırdım yine aynı şekilde devam etti ama ekran kartını söküp çalıştırınca ekran yine gelmedi fakat bilgisayar sürekli yeniden başlamayı kesti (lütfen yardım edin canlı derslerim var ) eğer Windows 10 kurulum menüsü gelseydi harddiskin ayrılmış bir bölümüne Windows 10 kuracaktım lütfen bunun çözümü varmı?
ACİL YARDIM pc'm bootloop oldu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Bunu yapamıyorum monitöre hiç görüntü gelmiyor ve sürekli yeniden başlıyor sanki monitör hiç bağlı değilmiş gibi (biosa'da giremiyorum)
Son Düzenleme: bir beceriksiz ~ 04 Aralık 2020 13:02
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
galiba taktığım usb anakartı yakmış :( bunun için bu usbnin firmsdıyla görüşürsem bir sonuç alabilirmiyim acaba (garanti belgesi ve fişi hala duruyor)