ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TÜM OYUNLARI SON SEVİYEDE OYNARKEN HİÇ BİR PROBLERM YAŞAMIYORUM AMA PES 10 NU EN DÜŞÜK SEVİYEDE BİDE YUKARIDAN AŞAĞI DOĞRU TİTREMELER OLUYOR HERTZ DEN KAYNAKLINDIĞINI DÜŞÜNDÜM AMA ODA ÇARE OLMUYOR OYUNDA HERANGİBİR TAKILMA SÖZ KONUSU DEĞİL PROFİLİMDE PC ÖZELLİKLERİM YAZIYOR YARDIM BELKİYORUM.............
aCİL YARDIM PES 2010 OYUNDA KAYMA OLUYOR
diyer oyunlarda niye sıkıntı çıkmıyor pesde oynarken sayfa yenileniyor sürekli ama yavaş olduğu için oyun zevki kaçıyr dediklerinizi yaptım gene aynı
Oyunun kurulu olduğu klasörde settings'e tıkla..
use frame skipping ve wait for vsync'nin yanlarındaki kutulara tik koy, tamam'a tıkla..
sizi anlıyorum hepsini yapıyorum herşey 60 hz de ama gene aynı mönitörde sorun olabilir
bendede oluyor. önemli pozisyonlarda veya direkten dönünce az bi kasma oluyor onu diyosun heralde
arkadaşın dediği gibi use frame skipping ve wait for vsync tik koy directx i güncelle ekran kartı driverını güncelle 22inç ise 60 herz 19 inç ise 75 herz e ayarla masaüstü özellikler görünüm efektlerden cleartype i seç bunlarda da düzelmezse bios güncelleme yap kesin düzelir :-)
aynı sorun bende de var..kasma monitörden kaynaklı gibi gozukuyo..dedigin gibi ben de diger hic bi oyunda kayma yasamazken pes2010 da bu mevcut..sanki tık tık yapar gibi gec akıyo goruntu..sorunun sebebini bilen vardır umarım =(
oyunun kendi ayarları olan yere settings e girip ordaki ayarlara bi bak.
bende yükledim oyunu sorun bendede var :-) üstelik bu kasmanın sebeplerini biliorum yukarda hatta belirttim ama oyunu yükledim bendede sorun aynı sorun var orta sahadayken top oyun kasıyor medium a getirince normal fakat high ta dediğim gibi kasıyor. gtx 260 ekran kartı var 22inç monitör heralde oyundan kaynaklı diye düşünüyorum yada ilk kez nvidia kullanıorum ekran kartımın ayarlarında bir sorun olabilir belkide varmı yardımcı olcak:-)
nasıl anladınız sorunun oyunda olduğunu? bende öyle düşünüyorum gerçi..