arkadaşlar benim pc özellikler
e7200
g31 anakart
3870 ati512 /256 bit
2 gb hyper ram
320gb hardisk
tad 51 asus kasa
ara sıra nette sörf yaparken bile 3-5 sn kitleniyor bip sesi geliyor bu neden olur birde speedfan verileri normalmi bir arkadaş çok yüksek dedi bir başka arkadaşda program çakışması dedi avira ile avast birlikte çalışıyor şimdiden ilgilerinizden dolayı teşekkürler
acil yardım speedfan ölçümleri yüksekmi acaba
speedfan verileri normalmi diye sormuşsun ama veriler yok ayrıca kullandığın virüs programlarından birisini kaldır tek bir tane yeterli çakışma yapması muhtemel.
arkadaşlar benim pc özellikler
e7200
g31 anakart
3870 ati512 /256 bit
2 gb hyper ram
320gb hardisk
tad 51 asus kasa
ara sıra nette sörf yaparken bile 3-5 sn kitleniyor bip sesi geliyor bu neden olur birde speedfan verileri normalmi bir arkadaş çok yüksek dedi bir başka arkadaşda program çakışması dedi avira ile avast birlikte çalışıyor şimdiden ilgilerinizden dolayı teşekkü
yokmu bir yardım edecek babayigit yahu
ekran kartın çok yüksek büyük ihtimalle psu 350w olduğundan az geliyor ve gereken gücü alamayan sisteminde aşırı ısınarak kilit yada reset yiyor, iyi bir psu almanı öneririm 450-500w civarı
birde şu avast'ı kaldır iki av birden kullanma derim.
dostum spees fan verilerin aaaaanormal.
makina ısınıyo.
donma sorununa gelince ; farkölı bi sebep olabilir.
ama fan takviyesi yap istersen ısınma sorunu için.
pc ısınınca donmaların olması n.
Sıcaklık değerleriniz yüksek. Fanlarınızı temizleyin. Ahmet'in dediği gibi güç kaynağınız da yetersiz olabilir. Sisteminizde virüs olabilir, iki güvenlik yazılımı çakışma nedeniyle işlemcinize yükleniyor olabilir. Bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak sisteminizi elden geçirmelisiniz.