Konuyu biraz saçma yazmışım amaARKADAŞLAR BENİM SORUNUM PCDEKİ DOSYALARIMI CDYE ATICAM FAKAT BENİM CD-RW 1 TANE ONUN İÇİN NASIL KOPYALAYABİLİRM YADA HANGİ PROGRAMLARA İHTİYACIM VAR.!!YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .V.E. SAYGILAR.!!
ACİL YARDIM.!!!TEK CD-RW İLE PCDEN CDYE KOPYALAMA
nero programını indirip kur ve pc'de ki dosyalarını veri diski oluştur diyerek cd'e yazdır.
nasıl yani anlamadım:(:(:( biraz daha detaylı anlatırmısın :S
sende nero programı varmı arkadaşım çünkü bende nero varda ona göre anlatıcam.
bende nero 8 var ama hemen hemen birbirine benziyor zaten.biraz bekle bir iki resim çekip yollarım şimdi.
tmmm....yapacağın yardım için teşekkür ederim..ama biraz hızlı yardımcı olurmusun acil çünkü.!
çok teşekkür ederim...yanlız bir şey soracam....1 dk
kardeş şimdiki sorunda burda hangi seçeneği tıklicam IMAGE RECORDER dediğini mi yoksa diğerinimi.?
bir resmini koyabilirmisin acaba.sendeki nero türkçe değilmi bildiğin veri cd'si oluştur yazması gerekiyor.
kardeş neyse o rayı hallettimde şimdi cdyi tanımıyo başka cd takdım onu da algılamadı....:S işde buda resimi
veri vcd'i oluştur dediysen tanıması lazım dvd-rw yok dimi sende.
olmadı başka bir marka vcd'i ile dene.
neyse kardeş yardımların için teşekkürler ben birde nero 8 indirip deniyeyim
nero 8'i indirirsen aynı resimlerde gösterdiğim şekilde yedeklerini alabilirsin.
tmm yardımmların için çok teşekkür ederim.!
bilmiyorum varmı ama +rep uygulaması varsa +rep ama nasıl yapıldığını bilmiyorum