SEVGİLİ ARKADAŞLAR BANA ACİL OLARAK VİDEO DÜZENLEYEBİLECEĞİM ÇOK İYİ BİR PROĞRAM GEREKLİ ÖRNEK OLARAK KOCA KAFALAR ADLI PROĞRAMDA KULLANILAN PROĞRAM GİBİ....ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
!!!!!!!!!!!!!!!!acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!
selam yazilari büyük harflerle yazmis sinis ,internet sanal alemde büyük harflernen yazmak ,bagirmak ve kizmak anlamini tasiyor,öbür arkadaslar uyarmadan ben uyarim dedim,
soruna gelince cok güsel ve cok kulanisli yani kulanmasi kolay bir video düsenleme pro su vardi
ama birtürlü ismi aklima gelmiyo biras arastirayim buraya hemen yazarim ismini
Zaten Bende Kızıyorum Bu Forum Sizin Bildiğiniz Forumlara Benzemez Bazen Karıştırıp Böyle Konular Açılıyor Hatta Bayaa Bir Açılıyor Ve Her SEferinde Söylemek İnsanı Haliyle Kızdırıyor !selam yazilari büyük harflerle yazmis sinis ,internet sanal alemde büyük harflernen yazmak ,bagirmak ve kizmak anlamini tasiyor,öbür arkadaslar uyarmadan ben uyarim dedim,
soruna gelince cok güsel ve cok kulanisli yani kulanmasi kolay bir video düsenleme pro su vardi
ama birtürlü ismi aklima gelmiyo biras arastirayim buraya hemen yazarim
haklisin usta, ben birkere söylimde her seferde de söylemem ya dedigingibi insana
bikinlik gelir ve dedigingibi burasi avrupada bile en ön siralarda olan chip onlein tr, yani yazarken dikat edeceksin
hayir zaten free deyildi o program ,15 günlük demo du ,ve ingilizceydi ingilizce bilen icin cok zor bir pro deyildi ,ama ismi aklima gelmiyo ya , laptopada win7 satin aldim diye partitsionlari komple silip yinde yaratim ,win 7 temiz kurum olsun diye ,bütün demo prolarda silinmis oldu yedeginide almak istemedim demo prolar diye
ya arkadaşlar siz hepiniz beni eleştirmek içinmi bu sitedesiniz birbirimize yardım etmek içinmi???