Arkadaşlar webcam ve tv kartının driverini bulamıyorum.Çünkü bu parçaların markalarını bilmiyorum.Bi tanıdık seneler önce casper dan bilgisayar almış ama parçaların markasını bilmiyor üstündede hiçbişey yazmıyo parçaların sadece s/n leri yazıyor.bu parçaların markalarını nasıl öğrenicem ve driverlerini nasıl bulucam çok garip bi problemle karşı karşıyayım lütfen yardım...!!!!
Acil Yardım!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bilgisayara takarken zaten orada tanırken adı yazar sonra senden Driverlarını ister....
Bu Şekilde görebilirsin herhalde.....
Kolay Gelsin.....
bu sorunlar için Aida 32 diye bi program var deli bir program bu şekilde sorunlar olanlar için ideal - donanıma ait detaylı bilgiler suabiliyor - ve sürücü sitelerine bağlanabiliyor falan müthiiiişşş
arkadaşlar dediklerinizi yaptım fakat ne bilgisayara takınca bi marka yazıyo nede aida 32 bi işe yarıyo bu yüzden çaresiz kaldım zaten bu s/n ile bulabileceğim bi adres yokmu bu parçaları
casper'ı ara zannediyorum yıldız elektronikti onların yeri...
onlardan faturaları kontrol etmelerini rica et - yapabileceğin başka bişiy yok maalesef - ama bu çok mantıklı - bir de faks numarası ver faturanın fotokopisini iste - benim tavsiyem bu - KOLAY GELSİN