ben internete girerken her siteye giriyor ama herzaman girdiğim bir kaç foruma bağlanamıyorum "sayfa görüntülenemiyor" diyor ama başka bilgisayarlardan bağlanılıyor benim ki neden girmiyor yardımlarınızı bekliyorum sorunu nasıl çözebiliriz
acil yardım
Error 8: Query is incorrect. Incorrect syntax near 'kastamonu dayan'.
bir uyarı veriryor modeme yeniden açıp kapatıyorum ağ bağlantılarından onar yaptım yinede düzelmedi
mothcontinuesfarklı tarayıcılarda da denediniz mi?aynı soruyu sormama izin ver.
biraz açarsanız anlatarak yardımcı olursanız sevinirim
Ben de aynı soruyu ormak istiyorum.Ayrıca sorunun açılacak bir kısmı yok.Başka tarayıcılarda; örneğin Firefox kullanıyorsan Opera/IE'de vs. dene anlamında.
inebolulubiraz açarsanız anlatarak yardımcı olursanızerişim sağlamak istediğin sayfaya tarayıcılarla ulaşırsın.örneğin internet explorer gibi.bunun yanıda daha farklı tarayıcılarıda bilgisayarına yükleyerek dileliğin sayfalara erişim sağlayabilirsin.arkadaşların verdiği örneklerdeki gibi tarayıcılar.ben sana indireceğin link i vereyim,indir/bilgisayarına kur ve aynı sayfaya birde bu tarayıcılarla erişim sağlamaya çalış.
BOOMFUNKMCS arkadaşın
dediği gibi verdiği linkten fire fox u yükledim yine aynı sorun var kerempe.com ve bosbelesim.com adlı iki siteye giremiyorum ne yapmalıyım
http://www.shadowbrowser.com/?pin=trial
erişim sağlamak istediğin siteyi verdiğim linkteki adres çubuğuna yazarak ulaşmayı dene birde.
daha fazlası;
eğer bu proxy sunuularından da erişim sağlayamıyorsan ip adresin ban yemiş yani yasaklanmış olabilir.
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://forum/index.php
The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for forum
The dnsserver returned:
Name Error: The domain name does not exist.
This means that:
The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
Check if the address is correct.
Your cache administrator is support@anonymouse.org.
Generated Tue, 03 Jul 2007 18:12:16 GMT by Anonymouse.org (squid/2.5.STABLE11)
anonymizer dansitenin anasayfasına giriyor ama daha azla işlem yapmıyor dediğiniz gibi ip ban yediyse ip nasıl değiştirip yenileyebiliriz
modem i resetlemen gerekiyor yeni ip için.