ACİL YARDIMA İHTİYAÇ VAR

hmdysn
04-05-2009, 00:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Msn'nin son sürümü yüklüydü PC de. Kaldırmak istedim, ne kaldırabildim ve ne de yeniden kullanabildim msn yi. Şuan yeniden de kuramıyorum. Msn zaten bilgisayarınız mevcut uyarısı veriyo. Uninstall den sonra kalabilecek tüm dosyaları da silmeye çalıştım. Gene olmuyo. Regstry Medic yükledim. tarattım temzilemeye çalıştım gene olmadı. Sistem geri yükleme noktası oluşturmamıştım daha önce fakat önceki bir tarihe döndüm gene msn çalışmıyo ve yeniden kuramıyorum. Ne yapmam gerekiyo?

Bir sorunum daha var. Hotmail den maillerimi okumak için sayfayı açıyorum, sayfa tam yükleniyo aniden kapanıyor. bir türlü maillerimi okuyamadım. Sayfa aniden kapanıyo. Diğer web sitelerini görüntülemede bir sorun yok. Hatta hotmail ve msn gibi sayfaları da görüntüleyebiliyorum fakat mailime girdiğimde sayfa yüklenir yüklenmez kapanıyo. şaşırdım kaldım. Bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.!!!

hmdysn
04-05-2009, 21:04   |  #2  
OP Taze Üye
3 mesaj

yok mu hiç bilgisi olan...

Mustafa Akın
04-05-2009, 22:29   |  #3  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Windows Installer Cleaner Utility ile, Messenger'ın yükleme dosyalarını (bilgisayarın içinde, gizli yerlerde olan) kaldırın, sonra tekrar yükleyin.

hmdysn
05-05-2009, 12:43   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

hepsini denemiştim ama olmamıştı. bi program buldum harika bişey. Cleanse Uninstaller Pro. kökünden kazıyo artık dosyaları. halloldu. bu sorunu yaşayanlar mutlaka o programı yüklemeli. formata gerek bırakmıyo.