ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM !

mafeay
19-04-2012, 23:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim Windows 7 Ultimate işletim sistemli bir Lenovo Thinkpad Edge Laptop'um var. Nasıl olduysa bir akşam bilgisayarı kapattım, sabah açtığımda Windows 7 bu hali almıştı:

Tema felan hiç seçemiyorum, böyle kaldı, üstelik internette yok. Ağ driver'ı silinmiş herhalde:

Format atmak istedim. Önceden internetten formatlık bir Windows 7 Ultimate indirmiştim. Onu DVD'ye atacaktım fakat boş DVD'yi bilgisayar'a taktığımda bu hatayı verdi:

En iyisi direk harddisk içindeki Windows 7 Ultimate kurulumunu çalıştırıp format atmayı deneyeyim dedim fakat onda da bu hatayı verdi:

Arkadaşlar internetten de biraz araştırma yaptım fakat  doğru cevabı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

LENO7
19-04-2012, 23:38   |  #2  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

başlat>çalıştır>msconfig.exe
burada hizmetlerde ayarlara bakın bakalım otomatik mi...yanlış birşey var mı diye...

Kapalı Hesap (203105)
19-04-2012, 23:50   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

ne yap biliyor musun bilgisayarıma gir sistem özelliklerine gir orada sol tarafda gelişmiş sistem ayarı yazıyor oraya tıkla  sonrada  performans bölümünde olan ayarlara tıkla ve en iyi görünüm ayarını seç düzelir

eğer düzelmesse ekran kartı driver ını silip yeniden güncel olanını kur

mafeay
20-04-2012, 17:59   |  #4  
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: glscgn  
ne yap biliyor musun bilgisayarıma gir sistem özelliklerine gir orada sol tarafda gelişmiş sistem ayarı yazıyor oraya tıkla  sonrada  performans bölümünde olan ayarlara tıkla ve en iyi görünüm ayarını seç düzelir

eğer düzelmesse ekran kartı driver ını silip yeniden güncel olanını

kardeş söylediğini yaptım fakat olmadı. ekran kartını sil tekrar yükle diyorsun ama sorun bence başka bir şeyden kaynaklanıyor galiba. Çünkü ağ bağlantısı felanda yok. yani internete girmek için sağ altta bir simge olur ya o da yok. ağ bağlantılarıma giriyorum fakat ordan da olmuyor. sana şu an bu yazıyı da başka pc'den yazıyorum.

mustafa2116
21-04-2012, 00:48   |  #5  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

sistem Darbe almış Areo etkin olamıyor değil tema sistemi devreye giremiyor.

tema sistemi devreye giremediğinden tema standart değil uygulama tabanını seçiyor ve öyle devam ediyor.

yazılım yenilemesi format yda onarma yapın.

LENO7
21-04-2012, 01:35   |  #6  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

buldum...
yeni bir kullanıcı hesabı açın orda belki sorun çözülür..

mafeay
22-04-2012, 21:19   |  #7  
OP Taze Üye
19 mesaj
Alıntı: LENO7  
buldum...
yeni bir kullanıcı hesabı açın orda belki sorun çözülür..
olmadı kardeş. bu sorun nasıl oldu analamadım. bir virüs programı yükledim. Malwarebytes diye. sonra programa pc'yi tarattırıyodum. yarıda bıraktım ve pc'yi kapattım. ertesi gün baktığımda bu hali almıştı. acaba bi alakası var mıdır?