Arkadaşlar olusan bu config.msi , oem gibi klasörlerin anlamı nedir ? ben oluşturmadım kendiliğinden oluşmuş sileyim mi? Yardım edebilece varsa sevinirim.
Acil Yardımm
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
arkadaşım o genelde gizli dosya olarak durur C:// de sen onu gızleyebılrsın sılmessen ıyı olr sıkıntı cıkarmas o sana ıyı geceler =)
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
arkadaşım o dosya bendede var bencek kafana takmamalısın boyle seylerı =)
Arkadaşlar olusan bu config.msi , oem gibi klasörlerin anlamı nedir ? ben oluşturmadım kendiliğinden oluşmuş sileyim mi? Yardım edebilece varsa sevinirim.Oem bilgisayarınıızn belli lisans anahtarlarını barındıran orijinalleme klasörüdür. İçinde bir kaç parça bazı dil paketleri ve benzeri eklentiler yer alır diğer deyişle orijinal program kullandığınız için avantajlarınız :).config.mis se windowsun sonradan kurulan bazı programları için kullandığı null açış klasörü çi bazen dolduruluyorama genelde boş.
çok teşekkür ederim ama 2 gün öncesine kadar yoktu yeni oluştu ben neden oluştugunuaslında cevap vermiştim kurulan yeni orijinal bir programadn kaynaklanıyor windows destekli bir uygulama yüklemiş olduğunuzdan oluşmuştur. Bende de var. Bende Windows #incede adında bişi kurduktan sonra çıktı. Öyle duruyordu sildim proram açılmadı tekrar yükledim :)...Sizde yakın zamanda güncellemeden yada benzeri bir yerden bu uygulamalrdan birini almış olabilirsiniz.