arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. bi ödevim var ve ben yapamıorum:( belki duymuşsunuzdur yalaka saat die bi program var ve ben bunu vb de yapmak zorundaım lütfen yardmcı olun:( programda saati gösteren bi label olcak sonra bi butonla programı kurcaz ve kurdugumz saatten itibaren her 10 dkda bi saat çalıcak bi ses saati sölicek ve birazda yalakalık yapcak:) lütfen bilenler bişiler yazsın
acil yardımmmm:(
Kübra öncelikle sakin ol.
Bahsettiğin şey VB'de ilerlediğinde yapamadığın için gülmelerine sebep olacak türden basit birşey...
Öncelikle bir Date fonksiyonu ile o anki zamanı alırsın ve Timer ile her saniyede kontrol ettirirsin.Kullanıcının girdiği değer Timer ile kontrol ettirdiğin Date değerine eşitse ses çaldırırsın.
Sesi nasıl çaldırırsın ? En basit haliyle projene bir Media Player plug-in'i ekler ve ona ses dosyasının yolunu söyler, çalmasını sağlarsın.
Takıldığın biryer olursa sormaktan çekinme.
Hoşçakal.İyi çalışmalar...
işte bunun kodları lazm bana ya:( mantık olarak kuruorum böle olcanı ama kodları yazamıorum:(
Buyur: http://dosyam.net/?id=ytycqe
Program klasörü içindeki "Yalaka.wav" dosyası yerine yalakalık yapan bi ses dosyasını aynı isimle koyarsan herşe tamam :) Bi de sesimi beğenmeyebilirsin :D
Umarım istediğin şe budur.
Sorun çıkarsa bana burdan ulaşırsın:
vibraneon@hotmail.com
Yalnız ufak bi hata var yeni farkettim, üçüncü textbox kesinlikle sıfırdan büyük bi değer taşımalı :(
=) erayera senle bi projeye mi elatsak ne ya=) yaş kaç senin bnm 17 ama vbyi söktüm denebilir
tayfun_beyonce@hotmail.com ekliyorum seni=)
:)Benim yaş 19 dostum, bi projeye de başlamak isterdim birlikte çalışabileceğimiz ama Mayıs'ta yaylalar yaylalar :D