direksiyonla oynayabileceğim zevkli bi yarış oyunu varmı bildiğiniz
acil yarış oyunu lazım
- 1
- 2
NFS Shift ve Nfs Underground 2 öneririm çok zevkli oluyor direksiyon setiyle oynaması :D
nfs shift 1 -2
test driver unlimited 1-2
driver san francisco (favorim oldu bu aralar)
bunları kesinlikle dene özellikle driver ı oyun ilk başta saçma gelebilir hikayeyi anladıkça güzel ruhun ile istediğin araca bin gez görev yap grafikler filanda çok güzel tavsiyemdir.
tdu 1 evet öyle gibi ama iyidir tdu2 süperdir...
direksiyonla oynamıyorsanda slipsecond blur gibi oyunlarda eğlenceli oluyor
araba yarışında en iyisi nfs world dür ilerlemeli ve hiç bitmemesi online üstüne kurulu olması yüzündendir.
NFS PORSCHE 2000
Önemli olan gerçek araba kullanıyor hissi almak ise.
Need for Speed Hot Pursuit
Need for Speed Shift
GRID
Bunlar direksiyonla iyi olabilecek oyunlar.
Birader ben nfs hot pursuit i gerçekten öneririm. Direksiyonla oynarken çok zevkli oluyor. Helel sisteminde iyiyse grafikleri en sonda oynarsın. Ben öyle oynuorum muhteşem oluyor. bu dedigimi kulak ardı etme bi youtube dan bak videolarına göreceksin
nfs underground 2- ve most wanted en güzelleri bu 2 si bence most wanted en iyi nfs bana göre digerleri grafikle boğulmuşşş :)
Hot pursuit da grafiğin yüksek olacak zaten o allahın emri ama oyunun en güzel yanı detaylar. Hiç bi arabanın atlanan detayı yok .Bütün detayları oyuna aktarılmıs. O yuzden cok begendim ayrıca oyunda gerçekçilik bakımından most wanted dan daha iyi. Neden dersen , most wanted da yarıscı olabilirken h.p. da polis dahi oluosun.
Valla ben most wanted ı hepsinden daha cok sevdim direksionla hic oynamadım yalnız klavye forever var bi direksiyon ama disketi kayıp zaten kurması bi dert sökmesii bi dert klavye iyidir :D.
- 1
- 2