Arkadaşlar son bir kaç aydır hep 5,5 GB gibi geliyor kota facebook'abaktığımda ise değişik msn adresleri var giriş yaparken ne olabilirkotayla bi alakası varmıdır modem kablosuz değil acil yardım edin..
.. ACİL ..
bilgisayarı başkası kullanıyordur senin pcde görüyorsan facebooka girşi adresleirini.. kendi hesabınla aç sonra o adresleri arat bakalım kimin adına kayıtlılarmış öğrenirsin..
antivirüs programı şart bu 1.cisi zaten benim tahminim antivirüs kurunca format şartı doğacak gibi. ve kardeşinin yaşı kaç senin bilmez dediklerin 9 dedimi yaş seni yarı yolda bırakıpsu içmeye bile gider tek başına.zamanımızın çocukları çok çabuk adapte olur bu işlere ama bilmem der sürekli.
Kota artışınızın gerçekleşmesi kullanımınıza bağlıdır. Eğer zararlı olmuş olsaydı sizi 5. gb sınırında tutmazdı.
Bilgisayarınızda her yansıyan içerik, video - resim- slayt-animasyon ve dahası belirli veriye sahiptir ve bunlar kotayı zedeler durumda olur. Bu online oyunlar içinde egeçerlidir.
Knight Online oynuyorum
[ oynaman Bile Kota Yer.]
Neden Diye Soracan .. Şimdi Acıklaması
Kardesim Ko oynarken ana sunucudan Dosya alıryorsun. Sonra lwl aldıgında Veya İtem aldın Diyelim Db Yani Veri Tabanına Pc yüklüyor ondan dolayı.. Bide kesinlikle anti -virüs kullan Charın Hacklenmesin...
Hadi İyi kasmalar