merhaba arkadaslar umarım msg`a cevap alabılırım yenı aldıgım bır mp3 player ve aldıgım yer bulundugum yere 6 saat uzaklıkta sızden bır rıcam driver kurulum cd`sini vermemısler aldıgım magazadan.. PRAKTICA DMMC4 MULTIMEDIA PLAYER driver ı bulamadım eger gercekden yardım edebılıcek bırısı varda sonsuz tesekkurler (stairsofheaven@hotmail.com) forumu daha pek anlayamadıgım için eger bana bu konuda yardım edersenız sevınırım yanı gırıp bakıyorum foruma ama cok karmasık yazdıgım konuyu belkı dogru yere bıle yazamamısımdır..
acilen.. yardım :(
mp3 playerlerin driverleri windowsta var diye biliyorum ama eğer tanıtamıyosan üretici sitesine bak orda vardır.
ya ben bıraz teknolojı fakırıyım bana dırek lınk verebılırsenız daha cok yardım etmıs olabılırsınız sabahdan berı arıyorum ayrıca sinir katsayım arttı..
PRAKTICA DMMC4 MULTIMEDIA PLAYER diyor ama lanet olsunki sanırım sadece benımkıne uyum saglayanını koymamıslar darbe ustune darbe adama 300 lıra verırken gayet guzeldı hersey ama sonrasında netlestı bu sorunlar...
arkadaşım bende driverlarla ilgili birçok siteye baktım
üreticinin sitesine de baktım ama maalesefhiç birşey bulamadım :(
hatta üreticinin sitesinde sorunlarınızı bize yazın kısmını kullanıp driver hakkında yardım istedim ama yolla deyince yanlış email hatası verdi anlamadım gitti ya