böyle bişey gördünüzmü. ben ilk defa karşılaştım problem ne olabilir. çünkü msn i açınca gelen kutusunda mail yok. msn i açıp kapatıyorum. pc ye restart yapıyorum yine aynı görüntü geliyor
edit: ben konuyu xp altına açtım ama buraya attı ne iş anlamadım taşınabilirse sevinirim
[/url]
[url=http://g.imageshack.us/img4/mailp.jpg/1/]
açılış ekranı kullanıcı adı yanında mail bildirimi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
308 mesaj
Son Düzenleme: icemanphoenix ~ 22 Şubat 2009 18:22
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
Senin oturumda msn açan başka bir kulanıcıdan kaynaklanıyor olabilir..
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Net framework ile birlikte yüklenen apsnet hesabından kaynaklanamaktadır. Takmayın kafaya. Gerekirse kulanıcı hesaplarından ve/veya kayıt defterinden ilgili hesabı silin sorun olmaz sistem direk açılır.
OP Yıllanmış Üye
308 mesaj
teşekkür ederim arkadaşlar. tek kullanıcı hesabı var pc de. bu geçen günkü live messenger güncellemesinden sonra ortaya çıkmış olabilirmi?. güncelleme yaptıktan sonra ilk kez bugün kapatıp açmıştım pc yi
khramnNet framework ile birlikte yüklenen apsnet hesabından kaynaklanamaktadır. Takmayın kafaya. Gerekirse kulanıcı hesaplarından ve/veya kayıt defterinden ilgili hesabı silin sorun olmaz sistem direk açılır.netframework güncellemelerinin tümünü almıştım bu ayki güncellemelerle. evet o da olabilir sanırım. birde sistem açılışımı etkilemiyor. sadece başlangıçta görünce tırstım bir an herkese teşekkür ederim tekrardan