arkadaslar bendeki sorun su.gecenlerde bılgısayarımı guncelledım.yenıden baslattım mve dondu kaldı.recovery yaptım tekrar yukledım yenıden basllattım sorun yıne olustu.dondu kaldı.defalarca aynı sorun oldu.recovery yapıorum ve sureklı donuyo
soyleki acılısta sıyah ekranda mıcrosoft corporation cıkıo ve oylece kalıyo
ne yapmam gerekli lutfen yardımedin.sorun neden kaynaklanıyo veya nasıl coozebılırım
acılısta donma sorunu
windows kendi boot ekranında açılış dosyalarını ve sürücüleri yükler.Sorun sürücülerden kaynalanabilirki buda yüklenmede hata olup dodanımın yüklenememesine bağlı olarak sistemin açılamamasına sebeb olur. Bunu anlamanın en kolay yyolu sistemi güvenli modda açmaya çalışmaktır. Sisteminizi güvenli modda açmaya çalışın eğer açılırsa son yüklediğiniz doananımlarınız ve süsrüğcülerinizi kaldırın.
Diğer taraftan bu yüklenememe donanımsalda olabilir bu kaynaktan hdd den okunmama hatası veya hedefe yazılamama hatası ram den kaynaklanabilir. Anakarttan ram leri söküp ram slotunu değiştirin ve tek ram kullanarak deneyin
Yukarıdaki her iki seçeneğide kullanıp sorununuz çözülmezse hdd yi komple biçimlendirerek temiz formatla recovery veya kurulum yapın. Standart recovery işleminde sistem dosyaları yeniden yüklenmez sadece kayıt defteri sıfırlanıp eksik dosyalar tamamlanır
ya soyle soyleyeyım bende asus f3sv240 dr laptop var ramları sokmek gıbı sansım yok ve recovery yaptıımda ki pek fazla anlamıyorum sadece cd yı takıyorum bıseler yukluo ve sonra drıverlerı ıstıo.takıyorum yukluyo sonra yenıden baslıo gayet ıyı daha sonra program yukledıımde veya guncelleme yaptıgımda yenıden baslatıyorum yıne mıcrosoft corporatıon yazısında donuyo kalıyo.program dedıım ıse nero.oda bılgısayar ıle geldı
suan ıse sadece c gorunuyor d yok olmus ama c 232 gb gosterıo.zaten harddısk 232 gb. d de ıse dvd surucu gosterıo
sastım kaldım ne yapacagımı anlamadım.ılk aldıım gune nası getırırım.bırde backup dosyalarını sıldım 2 hafta once .gerı yuklemede yapamıyorum
biri yardım etsın lutfen
bence o hata recovery cd ile alakalı bendede xp kullanırken recoveryle format attıgımda aynı olay başıma gelmişti