Merhabalar. Pc'den geçenlerde yanlışlıkla sildiğim IDT'yi yeniden kurduğumda; eğer Pc'yi kulaklık takılı iken başlatmazsam açılışta ses versemde ses gelmiyor. Özelliklerden Sına'ya geldiğimde ise böyle bir hata alıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?
Açılışta Ses Gelmemesi
sürücüleri güncellemeyi dene
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
maytehnihzerwiz.com sıfırbeşyüzyirmikialtıyüzotuzaltıgırkdörtgırkdört yerinde zerwiz
sürücüleri güncellemeyi denemaytehnihzerwiz.com
sıfırbeşyüzyirmikialtıyüzotuzaltıgırkdörtgırkdört
yerinde
Sürücüler güncel. En azından Driver Booster kullanarak bir denedim. Herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca hazırda beklette de kulaklık takılıyken açınca düzeliyor. Virüs taramalarında da sıkıntı yok. -_-
Son Düzenleme: Selim_C ~ 14 Aralık 2015 03:35
Hp Pavilion G6 1301et . Sanırım Idt, Audio kısmını başka bir şirkete satmış. Driver bulamadım. Bana lazım olan SP59154 adlı driver. Hp'nin sitesinde olmayınca farklı yerlerden indirdim. Netice de böyle oluyor..
IDT, ses bölümünü Tempo Semiconductor Incorporated adlı bir şirkete satmış ve bu şirket de "OEMlerden edinin." diyor.
Ama HP'nin sitesinde var ben gördüm?
(Ama yeni sürümünün linki kırık bir eski versiyonunu buldum işine yarayabilir: http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55026.exe )
NOT: Yüklü versiyonu kaldırmayı unutma.
Yine aynı üstadım. Yüklemeden önce diğerini sildim. Kurdum, kulaklıksız başlatınca yine aynı açılıyor.. Hangi program tarafından kullanıldığını öğrenmek mümkün değil mi hiçbir şekilde? İnsanı deli ediyor böyle şeyler
Dostum kusra bakma. Sorunu hallettim ama tam emin olmadan bir şey yazmayayım dedim. Sonra da yazmayı unutmuşum.
Zaten ilk resimde de dediği gibi başlangıçta bir uygulama tarafından kullanıldığından vs. bahsediliyordu. Bende Hizmetler'deki ne kadar gereksiz program varsa kapadım. Şimdi başlangıçta her iki şekilde de başlıyor.
Ama bir süredir -gerek Youtube, gerek başka playerlerda- görüntü oynuyor, süre duruyor, ses gelmiyor. Ardından görüntü duruyor, ses geliyor, süre ilerliyor. Sonra düzgün devam ediyor.
Sıkıntı ses driver'ın da mı; yoksa ekran driver'ın da mı?
ekran kartını güncelle ardından tarayıcıda kayıtlı ne varsa sil (geçmiş, çerez gibi) olmadı başka tarayıcıyla dene.
Kusura bakma, bazen uykusuzluktan ilk yapmam gereken şeyleri bile unutuyorum
Ekran kartının bir bileşenini silmişim (Nasıl becerdiysem artık?)
Ondan kaynaklı -malum benimki onboard sistem olduğundan- geçiş sıkıntısı oluşuyormuş, silip tekrar kurdum, artık gerisi TTNET hızı
ben nvidia kartında yaşamıştım o yüzden dedim combofix kullanırken dikkatli ol amd kelimesi geçen şeyleri silme :)