Tayfun sormuş:
Iyi gunler. Bilgisayarimla ilgili bir problemim var. Yanitlarsaniz sevinirim. MSI S300 laptop sahibiyim. Intel Core 2 Duo 2GHZ. Yaklasik 2.5 yil once aldim ve yaklasik bir yildir Windows 7 isletim sistemi kullaniyorum. Yaklasik bir ay kadar oncesine kadar herhangi bir problemim yoktu. Fakat bu son bir ayda bilgisayar acilislarda takilmaya basladi. (Aksam kapatip sabah acinca bu problem oluyor. Kisa sureli kapatmalarda sorun yok). Windows yazisi geliyor ve oylece bekliyor. Bazen 10 – 15 dk bekleyince aciliyor ama hic bir islem yapmiyor. Power dugmesine basili tutup kapatip yeniden acmam gerekiyor. Ikinci defa acilista normal olarak aciliyor (Yinede eskisine gore biraz yavas). Yaklasik 3-4 ay kadar once ana kartin pilini degistirmistim. Ilk degistirdigim zaman hicbir problem yoktu. Acaba problemim bundan kaynaklaniyor olabilirmi yoksa baska bir problem mi var? Bu arada format attim ama problem devam ediyor. Bu arada baska bir soru: her gun bu power dugmesine basili tutup kapatmanin herhangi bir sakincasi olabilirmi?
Yanitlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
Saygilar
Tayfun Telli
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
MSI S300. Intel Core 2 Duo. 4GB ram. 320 GB 7200 RPM HDD. 128 mb ekran karti.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13