CASPER CN.DXL480B DİZÜSTÜ
İNTEL CORE İ5-480M 2.66 GHZ (TURBO BOOST 2.93 GHZ)
6 GB DDR3 RAM
320 GB HDD
1024 MB ATI HD 5650
ALINIR MI BEYLER? OYUN İÇİN UZUN SÜRELİ ACİL !!! BABAM I ZOR İKNA ETTİM!
CASPER CN.DXL480B DİZÜSTÜ
İNTEL CORE İ5-480M 2.66 GHZ (TURBO BOOST 2.93 GHZ)
6 GB DDR3 RAM
320 GB HDD
1024 MB ATI HD 5650
ALINIR MI BEYLER? OYUN İÇİN UZUN SÜRELİ ACİL !!! BABAM I ZOR İKNA ETTİM!
casper store magzalardan al bence farklılık gösterebiliyor
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... 34#divDigerResimleroyun icin ne diyosun iyi mi hangi oyunları oynatır kac sene götürürBunu alın, fiyatı gayet
casper uzak dur
hayalet var
YADA AL SENEYE YENİSİNİ ALIRISIN
yahu bu forumun kalitesi ne kadar çok azalmış yok casper alcağına tetris al bile diyen olmuş casper kötü ama okadar abartmayın kullanan çok var çevremde ve fazla sorunları yok kardeşim sen asus dell samsung gibi markalara bakabilirsin işlemci oalrak kesinlikle sandy bridege serisi yeni reviyon tercih etmelisin aynı giyatlar çünkü ekran kartı olarakta nvidia 5 serisi kartlara bakmandır en azından 540 bmodeli olabilir kalite olrakta asus iyidir fiyatına göre ancak samsunga falanda kesinlikle bakmalısın bence babanla ciddi olarak 1 kere alacağını ve değiştirmeyeceğini söyleyip gerekirse 100-200 tl daha koyup n53 modellerine bakmalısn
Casper'dan uzak durmanı öneririm...
yıl 2008 ilk bilgisayarımı alacağım çok heyecanlıyım daha birşey bilmiyorum. neyse fiyat araştırması yaptım. o zaman 4gb ram istediğim için salak mısın diyordu pc ciler. caspera gittiğimde böyle bi tepki görmedim ve aldım. bi hafta sonra anakartım yandı(foxconn) neyse 1 ay sonra geldi. 2 hafta kullandım elektrikler gitti psu yandı. 15 gün sonra geldi. 1hafta geçti onboard ses kartıyla kayıt yapıyorum onboard ses kartı yandı. 1ay gitti sonra geri geldi. bu sefer msi anakart takmışlar. 2ay kullandım ekran kartım yandı. kartı yolladım 15 gün sonra yenisi geldi. 1hafta geçti oyun oynarken ekran gitti. yine anakart yanmış. canıma tak etti gittim anakart satın aldım. 1yıl kullandım ikinci el olarak sattım sorunsuz olarak. markası biostardı. foxconn ve msi ın düşük profil kartlarına göre performansı yüksektir. casper sayesinde pc donanım olarak herşeyi öğrendim şuan bi pc cide teknik servis olarak çalışıyorum. hertürlü onarım yapıyoruz. casper sağolsun herşeyi öğretti.. he hatırlatmışken geçen bir casper kasa geldi rami yanmış. bi tane daha yolda anakartı değişmiş 2 kere yine değişecekmiş.
yıl 2008 ilk bilgisayarımı alacağım çok heyecanlıyım daha birşey bilmiyorum. neyse fiyat araştırması yaptım. o zaman 4gb ram istediğim için salak mısın diyordu pc ciler. caspera gittiğimde böyle bi tepki görmedim ve aldım. bi hafta sonra anakartım yandı(foxconn) neyse 1 ay sonra geldi. 2 hafta kullandım elektrikler gitti psu yandı. 15 gün sonra geldi. 1hafta geçti onboard ses kartıyla kayıt yapıyorum onboard ses kartı yandı. 1ay gitti sonra geri geldi. bu sefer msi anakart takmışlar. 2ay kullandım ekran kartım yandı. kartı yolladım 15 gün sonra yenisi geldi. 1hafta geçti oyun oynarken ekran gitti. yine anakart yanmış. canıma tak etti gittim anakart satın aldım. 1yıl kullandım ikinci el olarak sattım sorunsuz olarak. markası biostardı. foxconn ve msi ın düşük profil kartlarına göre performansı yüksektir. casper sayesinde pc donanım olarak herşeyi öğrendim şuan bi pc cide teknik servis olarak çalışıyorum. hertürlü onarım yapıyoruz. casper sağolsun herşeyi öğretti.. he hatırlatmışken geçen bir casper kasa geldi rami yanmış. bi tane daha yolda anakartı değişmiş 2 kere yine değişecekmiş.
Caspere para verme ateri al daha iyi :D
yıl 2008 ilk bilgisayarımı alacağım çok heyecanlıyım daha birşey bilmiyorum. neyse fiyat araştırması yaptım. o zaman 4gb ram istediğim için salak mısın diyordu pc ciler. caspera gittiğimde böyle bi tepki görmedim ve aldım. bi hafta sonra anakartım yandı(foxconn) neyse 1 ay sonra geldi. 2 hafta kullandım elektrikler gitti psu yandı. 15 gün sonra geldi. 1hafta geçti onboard ses kartıyla kayıt yapıyorum onboard ses kartı yandı. 1ay gitti sonra geri geldi. bu sefer msi anakart takmışlar. 2ay kullandım ekran kartım yandı. kartı yolladım 15 gün sonra yenisi geldi. 1hafta geçti oyun oynarken ekran gitti. yine anakart yanmış. canıma tak etti gittim anakart satın aldım. 1yıl kullandım ikinci el olarak sattım sorunsuz olarak. markası biostardı. foxconn ve msi ın düşük profil kartlarına göre performansı yüksektir. casper sayesinde pc donanım olarak herşeyi öğrendim şuan bi pc cide teknik servis olarak çalışıyorum. hertürlü onarım yapıyoruz. casper sağolsun herşeyi öğretti.. he hatırlatmışken geçen bir casper kasa geldi rami yanmış. bi tane daha yolda anakartı değişmiş 2 kere yine değişecekmiş.İbretlik paylaşımın.Elline klavyene sağlık.