galiba benim bilgisayarımda biraz problem var :
hdd ışığı her 5 saniyeye bir yanıyor ve ses çıkartıyor(tıırr tırr diye bi ses) bi de windowsexplorer hatası veriyor bir de msne girmek istediğimde şifremi giriorum birden msnden çıkıp masaüstüne geliyor ve msne girmiyor son olarak internet siteleri çok geç açılıyor(internet hızından değil kesinlikle) yani bilgisayar çok yavaş ne yapabilirim acil yardım lütfen...
not: combofix, norman malwere cleaner, ccleaner hepsini denedim olmadı:(((((
acilll yardım 1 haftadır uğraşıyorum
bi de eset hergün en az 30 saldırı engellendi diyor
sistem çökme noktasına gelmiş bence format at gecer demeyi pek sevmem ama heralde senin sorun formatlık :) yada esettten kurtul kaspersky ı yükle full sistem taraması yap.
hdd nin ışıgının yanıp sönmesi sistemde bi şeyin calıştıgını ve hdd yi kullandıgını gösterir arka planda calışan bi şey vardır mutlaka .
Yaw ESET antivirüs mü diyorsun? HDD de problem olabilir.ayrıca bilgisayarında virüs var.benden tavsiye güzel bir format at ESET filan yükleme.Kaspersky veya NORTON 360 önerimdir.Eğer format ile HDD sesi düzelmez ise harddiskinide değiştirmen gerekecektir.
bilgisayarını kapat fişten cek işlemcileri sök yeniden tak.bilgisayarını ac.olmazssa kesınlıkle benımde tavsıyem format at.
hhd den ışık yandıkca hafif bi tıkırtı gelmesi normaldir boşta olsa bile windows her 30 sn de bi hdd yi yoklar hdd de sorun yoktur ama kesinlikle artık format atma noktasına gelmişsin temiz bi format at ayrıca eset de iyi bi antivirüstür klasik eset dandik yorumlarını bırakınız artık
galiba benim bilgisayarımda biraz problem var :selam harddıskın dıskı cızdıgınden dolayı o ses gelıyo yenı sıfır bır hd alıp takıcan sorunun bıtıcek kardesım kolay gelsın san a
hdd ışığı her 5 saniyeye bir yanıyor ve ses çıkartıyor(tıırr tırr diye bi ses) bi de windowsexplorer hatası veriyor bir de msne girmek istediğimde şifremi giriorum birden msnden çıkıp masaüstüne geliyor ve msne girmiyor son olarak internet siteleri çok geç açılıyor(internet hızından değil kesinlikle) yani bilgisayar çok yavaş ne yapabilirim acil yardım lütfen...
not: combofix, norman malwere cleaner, ccleaner hepsini denedim olmadı:(((((
kaptan electronıc