arkadaşlar önceden ben 32 mb tnt2 model 64/model 64 pro ekran kartı kullanıyordum.sonra 128 mb. tv-out geforce4 mx 4000 ekran kartı aldım.
işlemcim 1.7 GHz celeron.ram 128 Mb. 266 MHz.
benim makineye nfsu yüklemek istediğim zaman "sistem kaynakları tehlikeli derecede düşük" diyor ve de makine kitleniyor.bana bunun ramden kaynaklandığını söylediler.bencede çünkü pes3 oyununda grafikler ii fakat oyun sesleri kullandığı zaman oyun donuyor.Ben 256 mb 266 MHz lik bir ram almayı düşünüyorum.sorun çözülürmü.bu arada 333 MHz lik bir ram ile 266 MHz ram beraber çalışırmı???bana bilgisayarcı çalışır dedi.ben peq inanmadım ama lütfen yardım yaaa
ACİLLL YARDIMMMM...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj
sorunun büyük ölçüde hallolur ama anladığımkadarı ile sen iki rami aynı anda kullanıcan bu seni tek ram a oranla yavaşlatır tek bir ram kullanırsan daha iyi verin alırsın 333 MHz lik bir ram ile 266 MHz ram beraber çalışır ancak ramlarin SDR-RAM VEYA DDR-RAM SENİN KULLANACAĞIN İKİ RAMİN AYNI OLAMASINA DİKKAT ET YANİ BİR TANESİ SDR-RAM SE DİĞERİDE SDR-RAM OLSUN DDR SE DDR OLSUN DİKKAT ET
Yıllanmış Üye
201 mesaj
varisler3 o dediğin nasıl olucak ki? yanlış anlama bilmediğimden soruyorum. bildiğim kadarı ile arkadaşın elinde ki anakart tek tip ram destekliyor. yani senin dediğin biraz saçma olmuyormu???
OP Üye
60 mesaj
DDram ile SDram yan yana olmaz...Anakarta ikitip giriş olmaz...Öğren...