Arkadaşlar selam buraya yeni katıldım ve çok beyendim sorunları çok güzel çözüyosunuz.
Benim sorunum pc im açıkken elektrikler kesildi xp pro kullanıyorum pc imde 2 harddisk mevcut kesinti oluştuğunda açık olan disk açılmıyo mavi ekran çıkıyo fakat diğer disk e geçebiliyorum ve o açılmayanın içeriğini görebiliyorum fakat açılmıyo çok önemli dosyalarım var onda açmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
ACİLLLL elektrik kesintisiii
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
298 mesaj
Arkadaşım işletim sistemini tekrar kur formatlamadan onarmayı bi dene olmassa hard diskini hariçi olarak başka bir bilgisayara tak ve içindeki önemli bilgilerini al ve formatla
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Öncelikle sistemini onarmayı dene, Sistem CD'nı bılgısayarını açarken surucunun ıcıne koy ve CD'den boot et.Cd gereklı dosyaları yukleyecektır.Daha sonra onar veya tekrar kur gıbı bır secenek gelecek karsına burdan onar dıceksın?.
Olmadıysa HDD'kını baska bır bılıgsayara takarak ıcındekı bılgılerı kurtarmalısın.Daha sonra HDD'e kendı makınanda format atacaksın, bunuda sana az once anlattıgım boot yoluyla onar demeden tekrar kur secerek yapablırsın