arkadaşlar bi kaç dosyam silinmiş üstüne de format atmadım henüz normal bi şekilde silinmiş yalnız 2,5 gb civarında...handy recovery adlı bi program kullandım ama bozuk bi şekilde kurtardı önerdiğiniz çok güzel dediğiniz bi veri kurtarma programı var mı?
acillll veri kurtarma
turkolog55arkadaşlar bi kaç dosyam silinmiş üstüne de format atmadım henüz normal bi şekilde silinmiş yalnız 2,5 gb civarında...handy recovery adlı bi program kullandım ama bozuk bi şekilde kurtardı önerdiğiniz çok güzel dediğiniz bi veri kurtarma programı var mı?Aşağıdaki siteden ücretsiz deneme sürümünü indirip kullan. Çok iddialı bir program. Adı 'Recover my files'
ONU YAZMAYI UNUTMUŞUM O HİÇ KURTARMIYOR :(
recovery my files deneme sürümü sadece dosyaları bulur kurtarmak istiyorsan para ver der.
iiide bendeki deneme sürümü değil ki tam sürüm
Bidigim en güzel kurtarma programi recovery dir.Arama yapmadan önce bir yerinden dosya formatlarını seçiyordun onlardan birini atlamış olabilir misin? bunun haricinde illa tam doğru kurtaracak diye bir şart yoktur.Hdd nin kaydettiği kısımla alakalı ve üstüne birşey yazılıp yazılmadığı ile.
Bunun haricinde diyebilceğim birşey yok.
System Mechanic (içinde bi ek program var)
easy recovery pro
bunları bul sen nasıl bulacanı biliyorsun
işini fazlasıyla görür
Veri kurtarma konusunda kendimize güveniyoruz. Veri kaybı yaşadığınız medyalardan veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapıyoruz. Daha fazla bilgi için 0312 431 01 44 Acil 0533 607 43 45 http://www.ankaraverikurtarma.com/