amd 3000+ (1.8ghz) venice 939p
epox 9npa3j nforce4
twinmos 2X512mb ddr 400 mhz
samsung 120gb 7200 rpm sata2 ncq
17'' lg flat t730sh
ekran kartına hala karar veremiyorum ama 170$+kdv yi gecemem 6600gt dusunuyrm ama atı hakkında hıcbır fıkrım olmadıgından ozellıkle atı ekran kartı yardımlarınızı beklyrm!
ben bu sistemi genellikle oyun oynamak amaçlı topluycm
anakart konusunda da kararsızım msı k8n neo4 pla. dusunuyordum ama epox a karar verdım(oc amacıyla epox secmedım ama ılerde oc yapma olasılıgım yuksek).80-130$ arası baska anakart onerırseniz fena olmaz
monitörü lg nın gorunusu daa ii diye samsung 793df ye tercih ettim(?)
-sımdıden teskkrler--
ACİL!!!yardım edermısınız?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Yeni Üye
26 mesaj
epox 9npa+ultra(nf4ultra chipset) yı anakart olarak (122$+kdv)tavsiye ederim senin düşündüğün anakart sataII değil bu yuzden harddiskinin jumper ayarı ile oynayarak sataI olarak kullanabilirsin ama ultra varken düşünme bile
ekran kartı x800 gto müthiş tam aradığın fiyata cuk oturmuş
OP Taze Üye
8 mesaj
benım toplayabılecegım urunler arasında 9npa+ ultra nf4 yok onu bende dusunmustum ama Foxconn NF4SK8AA-8EKRS nForce4 SLI S939 nasıl?hem slı destegı var? ekran kartı da x800 gto yok
Yeni Üye
26 mesaj
geçiniz foxconn u ayrıca sli yapmayacaksan sli ye para verme ultra chipset bulmaya çalış asus yada gigabyte da mı yok
nerden topluyosun?
bu arada lg ler son zamanlarda teknik servisleri en çok ziyaret eden monitorler die duydum bilgisayar satıcısından 793 df iidir