acronicste 11 bootable cd
Çözümün anahtarı yine resimde... Hata mesajındaki İCON4.PNG'ün başındaki i harfi hem büyük hem İ. İngilizcede i harfi büyük yazılınca I olarak yazılır. Özetle program dil uyuşmazlığı yaşıyor. "Denetim masası-tarih, saat, dil, bölgesel seçenekler-bölge ve dil seçenekleri"nden dili ingilizce yap ve öyle dene. Sorun hallolacaktır. işlem bitince türkçeye dönebilirsin...
viking teşekkürler ancak tam bir cevap bulamadım netten onun için yazdım
papatya sever sorumda dil ayarlarını yaptığımı yazmıştım başka önerisi olan varsa bekliyorum
ikinizi de teşekkür ederim tekrar bunları yazarken çözümü buldum
konu cevabını bulmuştur.
11 sürümünde yapmaması lazım? Ben kullanıorum paşa paşa 9 sürümünde yapıyor bunu.
makavenikinizi de teşekkür ederim tekrar bunları yazarken çözümü buldumNasıl bulduğunu ve sorunun ne kaynaklı olduğunu da yazar mısın?
konu cevabını bulmuştur.
programı kaldırıp tekrar kurdum ve ilginç bir şekilde sorun ortadan kalktı verdiği hata mesajı dil ayarları ile ilgili olmasına rağmen bu sorunu tekrar göstermedi.(Dil ayarlarını zaten İng-abd yapmıştım)
bu konu bu ayki CHİP de ayrıntılı olarak verildi:(Sayfa:154-156),Sayın RECEP BALTAŞ.
edit:Acronis 11 Home benim bilg.'a CD den kurulamadı uyarı verdi:[sisteminize şimdi veya ilerde zarar verebilir] şeklinde.Bende tabii vaz geçtim nedeni ne olabilir?bilen varsa açıklarmı?XP Home OEM(lisanslı)kullanıcısıyım.Dil seceneği ing.\ABD olarak ayarlı.