Merhaba,ben sitenize yeni üye oldum.Baktımki her şey çok güzel insanlar birbirlrine dertlerini anlatıp çözüm arıyorlar.Sitedeki herkesde yardım etmeye çalışıyor.Ne güzel 1 ortam.Gerçekten etkilendim.Benimde ufak bir sorunum var eski versiyon olan ad-awareyi,sizin site yardımı ile ulaştığım 2008'e yükselttim.Pc'ye kurdum ama çalıştıramıyorum.Ad-wach adında masa üstüne gelen böçek amblemli şey ne işe yarıyor.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
ad-aware 2008 hakkında
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Birde bildigim kadarıyla guncelleme yapamıyorsunuz.. Ama tabı bu degısmış olabılır.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
320 mesaj
Güncelleme yapıyorsun ama otomatik kendisi yapmıyor.Bizzat kendin elin ile çalıştıracan
Yıllanmış Üye
371 mesaj
bende yükledim o böcek gibi şeye ihtiyacım olmadığından öbürünü çalıştırıyorum ve iyi bir program
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
arkadaşım mühim olan dostluk bir aile ortamıdır ben baya form gezdim fakat buradakiler gibi has arkadaş bulamadım dikensiz gülde olmaz bunuda bil .... hoşgeldin dostlar diyarına
Taze Üye
12 mesaj
antispyware yada spywareterminatör daha iyi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
o kene ad-watch yani diğer arkadaşında dediği gibi gerçek zamanlı koruma. Sadece pro veya plus ta var onu da satın alman gerekiyor.
gerçek zamanlı koruma bir dosyaya erişmeye çalıştığın anda eğer aware(:D) varsa uyarır hehe :D