ARKADASLAR SİZCE AD-AWARE 2008 PROGRAMI NASIL ACABA
AD -AWARE NASIL BİR PROGRAM
BİRDE KASPERSKY ANTİVİRÜS 2009 YANINDA KULLANILMASI GEREKEN BİR PROGRAMMI
sık uğranması gerekn yakın bir dost.
öyle tanımlanabilir
Ad-aware artık paralı bır program. KIS9 gayet guzel bırcoguna yeterli AVG antıspyware ve AVG rootk dedectıve programlarını kurup guvenlıgını arttırabılırsın.
Bir sey daha Titi mesaj yazacaksan ıkı post arka arkaya yazma ılk postunu Düzenle butonu ıle değiştirip yanına EDİT: dıyıp mesajını yazarsan bız anlarız ve buyuk harf lutfen kullanma
Bencede oldukça iyi ama ashampoo antispyware 2 de çok güzel.İkiside çok güzel antispyware lar.İkisinide çok beğeniyorum.Yanlız yanınada antivirüs şart bunu unutma.Ayrıca ama windows un güvenlik duvarı ama başka bir güvenlik duvarı mutlaka olmalı.
ad aware kullanmanı tavsiye ederim ama 2008 benim pek hoşuma gitmedi eski sürümü de artık günceleme yapmıyor öyle kullanıyoruz :D
gayet iyi br program spyware yakalama ,kullanıcı arayüzü gibi şeyleri çok güzel öneririm,bir de plus sürümümüydü pro muydu işte o çok manyak aktif koruma ile pc ye gerçek zamanlı bağışıklık kazandırıyor.ama karakteristik olarak çok güzel kullanışlı program herkeze öneririm
ksura bakma borga abi cahillik heyecanlandım eksik yazdım diye
Ad-Aware müthiş bir yazılım.Ayrıca her gün güncelleniyor.
Daha iyileri varken bunu kullanmak biraz garip kaçar bunun yerine AVG Antispyware ve Spyware Doctor tercih edilmelidir.
2008 in turkçe yamasını bulamıyorumm ?
yaff arkadaşlarr yarım saattır turkçe yamasını arıyorum olmadı ad adware se yı kurdum turkçe yazıyor dıyee oda ıngılızce cıktıı yardımcı olabılecek kımse var mı???