Ad-Aware ödül kazanmış, çoklu zararlı içerik (Adware, Annoyware, Data Miner, Dialer, Exploit, Hijacker, Keylogger, Malware, Misc, Monitoring Tool, MRU, Spyware, Trackware, Trojan (Truva atı), Virus, Vulnerability, Worm, casus yazılım, reklam yazılımları, kötü niyetli ActiveX objeleri ve diğer zararlı programcıklar) bulma ve silme özellikli, dünyanın en çok kullanılan Adware/Spy engelleyicisidir. Türkçe ve Bedava olması onu güçlü kılıyor.
Sistem gereksinimi: Pentium 166 Mhz.İşlemci, 24 Mb.Ram, İnternet Explorer 5.5, Windows 98/ME/NT/2000/XP.
Ad-Aware SE Personal 1.06 Türkçe
LinkAktif korumada yapsa güzel olurdu .bahsettiğin aktif koruma,asıl adı eş zamanlı koruma özelliği var.
2007 si gayet güzel tavsiye ederim
eş zamanlı koruma ücretli versiyonunda var ama offline tarama bile yapsa yine iyidir.
ad-aware se pro sürümü güncelleme yapmıyor yaf bilginiz warmı??
next_7500bu türkçe yamayı nasılprogramı bilgisayarına kaydettikten sonra kurulumunu yap.daha sonra;ad-aware programını aç/üstten 2. şekli(çark benzeri) tıkla/açılan pencerede sol daki menülerden en alttakinin bir üstünü tıkla/langue yazar/tıkla ve listeden Türkçeyi seç.
başarılar...
Ad-Aware SE Personal 1.06 Türkçe'nin yanında hangi virüs programını kullansam daha iyi olur.Bilgisayarım ev bilgisayarı.
BEN NETTE İNDİREBİLECEĞİM BİR PROGRAM İSTİYORUM BU KONUDA DA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
YANİ VİRÜS PROGRAMI BÖYLE KASMAYACAK AVAST VAR AMA KASIYOR.
BEN BİRAZ ACEMİYİMDE KUSURA BAKMA.
iğrenç bir proğram pc m onun yüzünde az kalsın çökecekti, her şeyi virüs sanıyoo. kimse yüklemesin boş yere
asimileci ben şuan kis kullanıyorum.
kis in casus koruması var ama yinede ad-aware yüklememi önerirmisin??
2007 versiyonu update yapmıyor neden acaba
bende silip tekrar 1.06 kurdum
lısans ıstıyordu galıba.. O yuzden bende kaldırdım.
evet eskı versıyonu da gayet guzel ben kullanıyorum walla bır kere spy cıkmadı bende
bu Ad-aware sürekli aktif deil bende
sizdede öylemi yoksa bendemi bi sorun var.
aktiflikten kastım görev çubuğunda yok!