total infections detected :1 tarama yaparken bu çıkıyo bu ne demek zararlı bişeyse nasıl silebilirim ?
AD-AWARE
tarama yapaken bir zararlı bulmuş program diğer zararlıları sildiğiniz kısımdan silerbilirsin.ben de bir ara ad-aware kullanıyordum ama kaldıralı bayağı oldu şimdide çok hatırlamıyorum tam olarak nereden silebileceğini ama sanırım yazılım taramayı bitirince zararlıları silmek için önce next yazan yere tıklaman gerekiyor.
ad-aware biraz bilgisayarı kasan ve hantal çalışan bir programdır zaten bende bu yüzden kaldımıştım bilgisayardan onun yerine sana Malwarebytes' Anti-Malware öneririm gerçekten iyi bir program.
Toplam hastalıklar, buldu
anlamna gelio silmeni öneririm
Ad-aware 2008 nasıl silicem bunu yardım edermisiniz ?
delete yap silinir recent ise silme virüs değil yanlılıkla zannedebiliyor recent en son kullandıklarım'ı zanneddiyor.recent'a çevriliyor sonra tekrar en son kullandıklarım oluca privacy objects zannediyor. yeni sürümü çıktı. onu yüklesene. hem daha hızlı hem de gerçek zamanlı iş. yanlış alarm olup olmadığını anlarız. şu anda kullanmyorum ad-aware önceden kullandım 2008'i.
yeni sürümü nerden indirebilirim ?
delete kısmı çıkmıyo yoksa silicem :)
www.download.com 'dan ad-aware anniversaire edition var son sürümü orda indirebilirsin. büyük firma olduğu için şimdiye kadar zararlıya rastlamadım. remove yazar seçenek olrak.